|
Trimesečniki, kako smo kaj? 22.3.2005 23:29:01
|
|
|
|
Urška*
|
Ojla mamice! No, pa še ena. 10. marca sma imela posvetovalnico, in je težki 5645g in 56cm velik. Kolke smo imeli 1A, tako da smo že 14 dni samo v pamperski.:bravo: Cepljeni smo tudi bili, pa je dva dni samo spal. Zbudil se je samo, ko je bil lačen. No, drugače pa še kar dosti spi čez dan, ponavadi od 8:30 pa tja do 10:00, potem pa od 12:00 pa nekje do 15:00 (ponavadi na sprehodu), potem pa še nekje od 17:00 pa do 19:00. Nato se skopamo, malo zadremamo, malo igramo, popapcamo in zaspi nekje ob 22 uri. Zbudi se nekje ob 5, ga dam k sebi v posteljo, dudico v usta in že aja dalje. Sploh ne zahteva papice, ampak kar zaspi. Očitno se je navado tako, da ga dam samo k sebi in je vredu. Pol pa še spi kaki dve urci. V glavnem, ful je priden.:bravo: Krčki ga ne mantrajo več tako, zadnja dav dni opažam da ga sploh več ne zvija. Upam da je mimo.:) Hm, moj tudi noče kaj preveč kravice past. Drugače pa je zelo rad v pokončnem položaju, lepo že drži glavico pokonci, rad si ogleduje okolico, pa moj tudi obožuje TV. Samo sem ugotovila, da ima isto zanimanje, če gleda akvarij.:)- Je ful smešen ko gleda ribice. Tudi moj že prijema igračke, pa njegove rokice so mu zelo zanimive. Joj, kako so posrečeni.:love: Ja pri oblačenju pa tudi moj :(( ko hudič. Pa saj bo boljše. Mi imamo tudi ta most, pa je super zadva to. Se kar za nekaj časa zamoti, tako da mama lahko kaj naredi. Uf, sem se razpisala.:)- Lupčka vsem, lp:)
|
|
|