|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2 butasti vprašanji
22.3.2005 19:32:54   
Čajček
Lepo pozdravljene! Zagrabila me je pripravljalno nakupovalna mrzlica, pa imam dve težavici. Ko sem s foruma kopirala vse mogoče sezname stvari, ki jih rabiš za v porodnišnico, sem večkrat zasledila: zloženci. Problem je v tem, da se mi niti sanja ne kaj je to :((
Druga tegoba pa so pčeničke - pampers oz. tiste za enkratno uporabo. Koliko razlike je med tistimi, ki so od 2-5 kg in tistimi od 3-6. Meni se zdi, da se pokrivajo, al imajo tiste prve kaj kar druge nimajo???:(

No, najlepša hvala za pomoč. Pa upam, da ste se nasmejale...

Čajček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   2 butasti vprašanji
22.3.2005 19:41:07   
dix
Zloženci mislim da so ene vrste vložki :zmeden2:, če pa ne pa bo kera druga povedala.

Pleničke Pampers 2 imajo tako mrežico ki skoz pusti kakeca, da pol ta ni direk zalepljen na ritko. Jaz sem obakrat začela z 2. in jih uporabljala vsaj 1-2 meseca. Pri 2 celo dlje, ker je tašča nakupila 3 pakete in sem morala porabit! Na koncu mu je že res na tesno šlo gor. Kupi si 1 paket 2. in ti bo itak hitro pošla, pol boš pa sama videla če je potrebno kupit 3. ali pa še ne.

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   2 butasti vprašanji
22.3.2005 19:42:11   
Blink1
Hmmm...zloženci??? Prvič slišim:zmeden:

Pleničke pa poglej če imajo slučajno 2-5 kg izrez za popek. Drugače pa priporočam 3-6 kg. Se malo dlje časa rabijo:) Čeprav jih boš tudi kaj hitro zamenjala za večje:zmeden:

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   2 butasti vprašanji
22.3.2005 19:43:33   
dix
Nobene Pampers nimajo izreza za popek!

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   2 butasti vprašanji
22.3.2005 19:43:59   
patty
Čajček,

zloženci so sterilne gazice za popek. Tosaminih zložencev (5 X 8 cm) je v škatlici 10, stanejo pa okrog 300 SIT. Jaz sem jih kupila kar v Baby centru, imajo jih pa sigurno v vsaki lekarni.
Glede Pampersk pa žal ne vem. Sama sem za začetek kupila tiste od 2 do 5 kg (newborn), verjetno pa so tudi 3-6 čisto ok.

Pozdravček,
Patty:sloncek:

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   2 butasti vprašanji
22.3.2005 19:44:11   
Zea
Zloženci = majhne zložene gazice, npr. za čiščenje popka z alkoholom po porodu

Plenice 2-5 so seveda manjše kot tiste 3-6. Ne prevelikih količin kupovati pa boš sproti videla kdaj boste prerasli 1-(2-5kg). Mi smo začeli kar z temi prvimi 1-(2-5kg) in šele čez dva meseca prešli na 2-(3-6kg) natp pa v enem mesecu na naslednjo velikost.

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   2 butasti vprašanji
22.3.2005 20:21:40   
Čajček
Dekleta, hvala za odgovore!
S temi zloženci je bilo pa že prav hecno...

Pobožajte trebuščke, štručke pa še svoje drage...:sloncek:

Čajček

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   2 butasti vprašanji
24.3.2005 13:47:38   
Rozalija
Zloženčki so fina zadeva.... za popek, za umivat, za kaj obrisat...

Plenice pa tako... odvisno od velikosti otročka. Jaz sem kupila tiste od 3-6kg... ampak ker je bila moja Miška majhna 3kg in domov sem jo nesla 2.7kg težko je moj vmes kupil tiste 2-5kg.... mislim da smo jih imeli le kakšne 3-4 tedne.... Raje naredi tako, ker je bolje imeti večje plenice... 4kg težkemu dojenčku bo tista 2-5 kar malo majhna.

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   2 butasti vprašanji
24.3.2005 16:15:22   
dix
Naš je bil rojen z 3790 g in mu ni bila nič majhna, prav lepo mu je pasala na ritko tista 2-5 kg. In še precej dolgo sem jih MORALA uporabljat, zaradi tašče (nakupila mega zalogo)!

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   2 butasti vprašanji
26.3.2005 9:02:25   
Čajček
Ej dix, saj tašče niso zmeraj napačne, ampak včasih tudi kakšno zakuhajo...:)-

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   2 butasti vprašanji
26.3.2005 10:08:02   
dix
Moja je malo v zaostanku... Starejšemu 2,5 let je zdaj hotela kupit triciker z ročajem. Naš ga je pa že zdavnaj prerasel in zdaj že veselo vozi pravo malo kolo s kotački.

(odgovor članu Čajček)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?