Neli1 -> Nenadno šepanje (24.10.2008 13:12:43)
|
Imamo težavo in upam, da mi katera lahko pomaga... Včeraj je moj 34 mesečni sin na poti iz vrtca pričel šepat. Z možem sva mislila, da to počne, ker oponaša svojo vzgojiteljico, ki ima na nogi mavec. Preko igre sva ga opazovala in še vedno je šepal...torej ni šlo za oponašanje. Pogledala sva mu obe nogi in nič ga ni bolelo, nič ni zatečeno, odarjeno ali karkoli... zato sva ga odpeljala k zdravniku. Po pregledu tudi on ni nič ugotovil. Rekel je, da naj ga opazujeva in če ne bo bolje, naj se v ponedeljek vrnemo. Danes sem klicala v vrtec in so mi povedale, da se včeraj ni nič zgodilo, da ni padel ali narodno stopil, da ni nič jokal...torej, da se ni nič zgodilo. Imeli so telovadbo, kjer je normalno sodeloval, le pri hodji še vedno šepa. Pregledali smo copate, pa čevlje..če bi morda imel premajhne, pa je vse vredu. Pustili so ga hoditi bosega, pa isto, še vedno šepa. Kaj menite kaj bi lahko bilo? Nekaj sem brala o vnetju sklepov in podobnih obolenjih, ampak ne vem ali lahko tako majhen otrok zboli zaradi česa podobnega. Vsaka informacija ali nasvet so dobrodošli.
|
|
|
|