|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosecnost & sex
24.10.2008 11:44:26   
Anonimen
zivjo punce........sm v 2 mescu nosecnoti pa me zanima ce je sex nevaren za otroka?
na internetu sm brala da do 3 mesca nej nebi imeli spolne odnose da nej bi bla
vecja moznost za splav.....pa me zanima ce je to res?
s fantom smo do zdej mela ze par krat odnose pa hvala bogu je vse v reduuser posted image
a ma kera kaksne izkusnje s tem? do kdaj nej nebi imeli spolni odnos?
prvic pricakujemo user posted image  tko da se nism dovolj izkusena kokr tiste k jih za mate
najlepsa hvala ker ste si vzeli cas zame in se vam za v naprej lepo zahvaljujem
joj da se ne pozabm v spodnem delu trebuha imam take krce da vcasih komi
zdrzim te bolecine......a je to kj narobe?
hvala se enkrat pa lep pozdrav vsem mamicam in bodocim mamicam
papa
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosecnost & sex
24.10.2008 11:49:53   
Akil
S sexom nasplošno naj ne bi bilo nič omejitev, če je vse OK. Ti G že pri prvem pregledu pove, če slučajno ne smeta sexati.  Ne bo nič narobe.

Kar se krčev tiče: Po vsej verjetnosti je to raztezanje maternice, nič alarmantnega. Če pa se pojavi kakšen izcedek (rjavo, rdeče), bi bilo pa pametno obiskati G.

Upam, da sem ti kaj pomagala.
LP, Akil

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2008 11:50:23   
petrcaK
Čestitke!
GLede tega si lahko brez skrbi, je varno, če se dobro počutiš in če je vse v redu. Če imaš kakšne krvavitve ali kaj podobnega, pa raje ne oz. se posvetuj z G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2008 11:52:08   
lunica12
Ojla...

Kokr js vem naj ne bi spolni odnosi vplivali na nosecnost ker je otrok tako dobro zasciten,je pa fajn da sta malo bolj nezna.Sama sem mela skos spolne odnose pa sem zdaj v 7 mesecu pa je vse vredu,tako da js tukaj ne vidim nobenih problemov.
Glede teh krcev,so pa znacilni za nosecnost..sem jih prav tako imela...in to kr hude,tako da mislim da ne bi moglo bit kaj narobe.
To je vsaj moje mnenje..

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2008 12:07:23   
Anonimen
pri zdravniku sm bla takrat ko sm se sla prepricat da sm 100% noseca
in takrat sm dala kri pa sm jo drug dan poklicala.......
tko da pregled mam cez 11 dni......tko da mi se ni povedala za odnose
hehe bomo vidl kako bo......... komi cakam sam sm tud mal zivcna ker ne vem kako to poteka
v katerem mescu ste vedl kaj bo?
hvala vam za prijaznost

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2008 12:24:21   
Anonimen
Če nosečnost poteka normalno, potem imaš lahko spolne odnose, če ti paše. Midva sva seksala celo nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2008 13:28:50   
Anonimen
Meni se v nedeljo začne 12 teden, pa imava že skoz odnose-vsak dan, tako da če te nič ne boli, nimaš kakšnih izcedkov, potem po moje nebi smelo bit nič narobe!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2008 13:30:10   
Anonimen
Stara pa si koliko?
Seksaš lahko po mili volji in če te zanima tudi v vseh pozah,ki ti pašejo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2008 13:54:25   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala ti za tak nasvet
zakaj kok sm stara?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2008 19:15:55   
moyca
jaz sem v 38.t pa z user posted image  še vedno user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.10.2008 7:48:54   
Anonimen
Sperma vsebuje ene snovi, ki mehčajo maternični vrat, mislim, da se jim reče prostogladini al nekaj podobnega. To je pomembno samo ob koncu nosečnosti, ko se v telesu že itak dvigne nivo te snovi - z namenom, da se začne porod.

Sicer pa ovir za spolnost ni, če je nosečnica zdrava in ima željo po seksu. Spolnost se odsvetuje pri mehkejšem materničnem vratu ali če se celo odpira, kar pa v prvih 3 mesecih itak ni važno, ali pa npr. če so kakšne krvavitve, posteljica pokriva maternični vrat ipd.

Tako da, ti kar veselo telovadi, če bi bilo kaj narobe, ti bo že G. povedal.

Jaz sem za spol obakrat izvedela na morfologiji - to je podroben UZ pregled okoli 20. tedna nosečnosti. Se pa lahko vidi že na nuhalni v 12. tednu (naši pupi sta tiščali noge skupaj user posted image ).

Pa lepo nosečnost!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.10.2008 9:13:14   
Anonimen
se strinjam s predhodnicami, kar so ti že napisale.
omenila bi samo to, da jaz osebno prve tri mesece nisem imela želje po spolnih odnosih in sem jih odklanjala.
pa ne zato, da bi se bila bala, da bom s tem škodovala plodu...  enostavno mi je libido padel in mi ni bilo do seksa. sem se že spraševala, kaj mi je - saj končno, ko bi lahko po mili volji in sproščeno, mi do tega sploh ni bilo.
no, nekje v sredi 4 meseca se mi je želja po spolnosti vrnila.

prisluhni svojemu telesu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.10.2008 10:07:20   
Blueeyes
v prvem mesecu nosečnosti itak nisem vedla, tko da sem normalno sexala.. pol pa se tudi ni nič spremenilo.. zdej pa se mi želja po sexu iz dneva v dan veča.. partner itak nima nč proti user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.10.2008 10:24:18   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

se strinjam s predhodnicami, kar so ti že napisale.
omenila bi samo to, da jaz osebno prve tri mesece nisem imela želje po spolnih odnosih in sem jih odklanjala.
pa ne zato, da bi se bila bala, da bom s tem škodovala plodu...  enostavno mi je libido padel in mi ni bilo do seksa. sem se že spraševala, kaj mi je - saj končno, ko bi lahko po mili volji in sproščeno, mi do tega sploh ni bilo.
no, nekje v sredi 4 meseca se mi je želja po spolnosti vrnila.

prisluhni svojemu telesu.

Nama je obema  prve mesece libido padel, sam se mi zdi, da je tam nekej v podzavesti  vseeno imel strah prste vmesuser posted image
Zdaj v 36 tednu sem pa dobila prepoved, zaradi preobčutljivosti MVuser posted image , pa glih zdaj ko najbolj trga oba. Tak da, če si ok, si kar privoščita, saj nikoli ne veš kdaj in če ti kaj strast prekriža.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.10.2008 12:02:08   
cursa
Jaz sem v 38 tednu in še vedno slončkava. Moj možek se me sicer kar malo boji.user posted image Je skor preveč nežen z mano. Je pa res, da sva na začetku oba imela kar nekaj strahu, da bi šlo kaj narobe. Vendar potem ugotoviš, da otročku ne moreš škoditi in se ponovno pričneš predajat strastem. Otroček čuti, da sta starša srečna, da se imata rada in, da jima je lepo in zato je tudi sam srečen in pomirjen.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.10.2008 8:07:41   
dreamhorse
Tudi jaz sem v 9. tednu nosečnosti in o seksu sploh slišat nočem. Me malo že skrbi, da ni kaj narobe z mano. Moj je že kr malo besen, ampak nekako se mu še uspeva brzdat. Jaz pa ne morem in ne morem seksat. Enostavno ne morem. Upam, da bo to počasi minilo.

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.10.2008 12:51:58   
Dali*
Sex je del življenja...user posted image  Midva normalno sexava, tko da nimava nobenih ovir. Poleg tega pa men non stop paše in sem včasih prav tečna, ker jaz imam noro energije, moj lubi pa pridno dela in je včasih full utrujen. No, takrat ponavadi odpade. Sicer je pa na začetku on imel skrbi glede moje nosečnosti in ne jaz.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.11.2008 7:20:02   
Anonimen
mi2 sva v prvi nosečnosti normalno sexala do 14t ko sem začela po odnosu krvaveti. takrat sva dobila prepoved, ker niso vedeli zakj krvavim. no in sedaj se mi je zgodba ponovila, sem v 10t in po odnosu spet krvavitevuser posted image user posted image user posted image zgleda, da spet ne bomo sexali do koncauser posted image

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
3.11.2008 12:28:06   
Anonimen
S spolnimi odnosi med nosečnostjo ni nič narobe in otroku ne škodujejo.
Tudi midva sexava a žal spolni ud ne sme v nožnico do konca ker imam rizično nosečnost pa še zelo kratek MV tako, da nama je tako svetoval G.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
3.11.2008 14:38:06   
Pacota
Sem vam kar nevoscljiva!

Midva na zacetku nisva upala, ker sva se bala, da se ne bo vredu prijelo - po ivf, potem sem krvavela, v 12t cerklaza in od 16t spet krvavitve... Torej sva samo 1x, kar moj lubi kar dobro prenasa. Vidim pa, da je moj libido zadnji mesec tudi visji, pa nimava sans. Do drugega leta - grozno!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?