Vreča za nogice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Pingvinčica* -> Vreča za nogice (24.10.2008 10:45:13)

Zanima me, s katero vrečo za nogice ste najbilj zadovoljne. Mi bomo morali kupiti vrečo z ovčko, saj je naša punčka hudo bolna in ne more premikati nogic in so zato manj prekrvavljene. katero vrečo svetujete, da bo moji punčki toplo.




madasa -> RE: Vreča za nogice (24.10.2008 11:20:05)

Ja če misliš to vrečo za voziček, sem jaz kupila v Bušiju univerzalno za cca 55 evrčkov in je znotraj res fajn topla- tako kot ovčka flis. Seveda imaš še dražje pa mogoče bolj debele, odvisno kakšen vozek imaš.
Če pa misliš za spanje, pa ji nogice fajn zmasiraj (večkrat na dan) pa s koco zavij (mogoče kakšen termoforček nastavi pod nogice), navrh pa kovtrček.
Za dobro prekrvavitev ,so po mnenju babic učinkovite kopeli.
Lep pozdrav!




kajajaka -> RE: Vreča za nogice (24.10.2008 19:13:52)

Pingvinčica res mi je žal za tvojo deklico. Na ZS mi pošlji svoj naslov, pa ti pošljem doma spletene volnene nogavičke. Naši jih dam gor kadar ima res mrzle nogice, ker so zanjo za vsak dan kar prevroče. Za tvojo bodo pa super.

Piši mi, z veseljem ti jih spletem.

Aja koliko je stara - zaradi velikosti?




Pingvinčica* -> RE: Vreča za nogice (26.10.2008 11:01:57)

Hvala za vse info, bomo pogledali, saj bi res radi, da ji je lepo toplo, pa še zboleti ne sme, zato moramo res izbrati nekj kar je toplo in lepo diha.

Masiramo jo pa vsak dan, tako da ima zaenkrat tople nogice, samo ko bo bolj mraz pa bo morala imeti zunaj res kaj toplega, saj je zelo rada zunaj.





Stran: [1]