|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TEST
22.3.2005 18:03:15   
mauri
Živjo punce!

Spet jaz. Zanima me, če je kateri od vas test pokazal negativno, pa ste bile kljub temu noseče?
Mene namreč še vedno malo žre, ker moja:hudicek: še vedno nekam veliko zamuja, kljub dolgim ciklusom.
Trebuh mi bo razgnalo, prsi pa me tako bolijo, da bog ne daj, da se jih še sama slučajno dotaknem. V trebuhu pa me skos po malem zvija, čeprav me ponavadi pred M. nikoli ni.

Ste na sprehodu bile?

Lep večer!

Mauri :rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TEST
22.3.2005 18:21:24   
willma
Jaz sem imela nekaj let nazaj podobno zadevo....ne bi te rada strašila, vendar pri meni je bila takrat, postavljena diagnoza: navidezna nosečnost.
:(

Držim pesti, da pri tebi ni tako!
:miska:

Sicer sem pa že slišala za to, da je imela ena premalo nosečniških hormonov, da bi ji test pokazal + , pa je bila kjub - , srečka :nosecka:

lp
willma:sloncek:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   TEST
22.3.2005 18:21:28   
emaa
baje, da se je že zgodilo, da je test pokazal -, čeprav je bila punca nosečka, ena ga je baje delala v 4 ali 5 mesecu, pa ji še zmeraj ni pokazal plusa.

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   TEST
22.3.2005 19:04:10   
Maša26
Oj,

te čisto razumem. :miska:

Moji prijateljici je test pokazal negativno, pa je šla k G in izvedela, da je v tretjem mesecu.

No, meni je pa tudi že zamujala in sem jo potem dobila 53. dan :( Če se prav spomnim, si ti tudi tam nekje.. Ampak vseeno, dokler je ni, :miska:!

Tudi sama sem že čisto zmešana. Zadnje mesece imam na 32-37 dni in danes je 37. dan. In seveda že par dni čutim slabost in bla bla bla...

Kaj pa drugače, si zdrava? Jaz imam npr. take cikluse zaradi pco. Če si zdrava, pojdi do G pa naj ti pregleda kri.. boš takoj vedela!

:miska:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   TEST
22.3.2005 19:22:25   
mauri
Ko sem bila nazadnje pri G.(avgusta), mi je naredila UZ, pa je bilo vse o.k., no ja, vsaj rekla ni da bi bilo kaj narobe.
H g. sem se itak mislila naročit, ker z :love: že skoraj leto delava na :duda:, pa že prej sva enkrat poskušala 9 mesecev, pa tudi ni bilo nič, zdaj pa čakam na :hudicek:. Tako da mi zaenkrat preostane samo upanje. če je ne dobim do konca tedna, bom še enkrat delala test, pa bomo vidli.

Ko bi nam vsaj čimprej vsem uspelo!

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   TEST
22.3.2005 19:31:02   
Maša26
Jaz sem bila pri svoji G lani maja zaradi dolgih ciklusov, sama sem sumila na pco, in me je resnično razveselila, ker mi je po uz rekla, da nimam nobene ciste. Ta mesec sem bila pa pri dr. Rešu, ki je takoj rekel, da imam močno policistične jajčnike in mi dal klomifen. Pa ne da te strašim, samo mogoče bo bolje, da greš še enkrat na pregled..

Seveda je pa čisto možno, da si :nosecka::nosecka::nosecka: :miska::miska::miska:

Sporoči! :miska:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   TEST
22.3.2005 20:21:39   
Nyah*
Hmmmmmmmmm:zmeden: meni pa je moj G. rekel da imam blazjo obliko PCO in mi ni predpisal NIC, je rekel, naj kar eno leto sama poskusava.:((

Kako pa imas ti kaj :hudicek: cikluse? Jaz jih imam kar nekje redno okoli 39 dni.

Jooooj, same tezave:(

Vsem veliko srece :miska::miska::miska:

NYah

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   TEST
22.3.2005 20:37:07   
Maša26
Hoj,

ne vem sicer ali si spraševala mene ali mauri..

Kakor vem pri blažjih oblikah pco ovulacija samo včasih izostane in možnost zanositve, če imamo še malo sreče, sploh ni bistveno zmanjšana. In zato ne dajo klomifena, ker je realno, da uspe brez. Pa še, če imaš svoje ovulacije, pa še stimulirane s klomifenom, lahko pride do večplodnih nosečnosti. Na splošno je bolje biti brez tablet, če imaš možnost zanositve. Jaz bi bila z veseljem!

Tako da se nič preveč ne sekiraj in obremenjuj, samo :sloncek:. Pa ne preveč računat O dni, ker pri pco niso zanesljivi..

:miska::miska::miska:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   TEST
22.3.2005 22:14:48   
Nyah*
Hvala za odogovor, si me kar malo potolazila:bravo::bravo::bravo:.

Tako nekako mi je tudi moj G. rekel, samo je lazje, ce ti se kdo rece;).

Drugace sva pa pridna :sloncek::sloncek::sloncek: z mojim :love:, upava na najboljse!

Veliko srece vsem:rozica:,

Nyah:metulj:.

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   TEST
23.3.2005 8:15:55   
kiky
pozdravček,...ravno včeraj sem zvedela da je sestrična noseča 8 tednov,.pa mi je povedala da je po izostali menst.naredila test CB ki je bil neggativen, čez 5 dni je test ponovila in je bil spet -, no ko pa je kupila tistega ta poceni ji je 15 dan pokazal :modri::roza:,.tako da ni več za verjet tem testom,.držim pesti da si srečka:nosecka:,..

kiky :miska::miska::miska:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   TEST
23.3.2005 10:09:47   
Andy13
Mauri, počakaj še kak dan in ponovi test.
Močno držim :miska:, da si med tistimi, ki so bile srečke :nosecka:, pa jim je test pokazal -...poskušaj se čimmanj obremenjevati.

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   TEST
23.3.2005 10:19:36   
mauri
Punce hvala vsem :rozica: za odgovore in vzpodbudne besede! Test bom naredila šele v nedeljo, za vsak slučaj, če se do takrat prikaže :hudicek:!

Lep sončen dan!

Mauri :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   TEST
23.3.2005 12:43:13   
Še ena T
Poskusi čez par dni še enkrat narediti CB test. Pa delaj ga točno po navodilih (ne sme biti omočen preveč ali premalo časa, itd..) Drugače bi pa jaz šla na tvojem mestu čim prej h G.

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?