Strahovi (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

gojska -> Strahovi (22.3.2005 17:17:38)

jaz pa imam vsak dan nov problem,

Prejle sem vas malo brala in sem se čist prestrašla.

Kaj če imam čist zvite in zlepljene jajcevode.

Ker meni HSG namreč sploh ni uspel:grrr: Popolna nula.

Vse imate to uspešno in poluspešno za sabo. Sicer sem vas to že spraševala in tudi G.sem vprašala.

Brez odgovorov.

Bo laparo vse razčistila.
Zadnje dni imam same :hudicek: pred očmi.

EN lep večer in dohodnino napište že enkrat

:zajcek:goja:zajcek:

emaa -> Strahovi (22.3.2005 17:20:38)

nič bat goja, jaz HSG nisem imela, grem direkt na laparo in ni vrag, da ne bi vsega poštimal, vprašaj Piko, kolk dela so mel z njo, en tak ornk remont,pa je preživela in je vsak dan bliže pikici.
Veseli se vsakega dne, ki te popelje bliže laparo in tvoji pikici, prej ko bo tu, prej bo pikica tu:rozica:

gojska -> Strahovi (22.3.2005 17:27:58)

Jaz pa skoz študiram da bi prej zanosila, da mi sploh ne bi bilo treba iti8)

ampak
SANJA SVINJA KUKURUZ a ne:pujs:

če se vsaj nebi vse tako vlekel- strah me ni ničesar razen totalnega neuspeha.

emaa -> Strahovi (22.3.2005 17:36:08)

saj jaz to tudi upam, ampak, ko pa nikoli ne veš, tudi na to se je treba pripraviti. Kdo ti bo pa delal laparo, kje in kdaj.
Vidiš sem firbčna, a ne, sem pa z zanimanjem prebrala o brzgotinah, še nisem tolk daleč, da bi o tem razmišljala;)

gojska -> Strahovi (22.3.2005 17:45:50)

DR. Grmek v Postojni.7 april

Ga še nisem vidla ampak po telefonu ja bi super.

Mi je rekel ko sem se naročala da naj mu sporočim če bom zadela na lotu ali potovanje okoli sveta in ne bom mogla prit. Sem se prav smejala.Sem rekla da me ne bo samo če zanosim.

Veš kaj če bi pa zadela na lotu bi postojnski porodnišnici kupila nov rentgen. Ostalo bi bilo pa zame

:pujs:goja

Urska61 -> Strahovi (22.3.2005 17:56:51)

Zdravo,Goja69!

Jaz sem bila danes na HSG, kjer sem iz izvidov nekako razbrala, da imam zlepljen desni jajcevod. Zelo me skrbi, kaj to pomeni in če se da to z laparo- ali histeroskopijo rešit.
Ali iz tvojih izvidov ni nič vidno, kakšno je stanje?

Urška

Pia73 -> Strahovi (22.3.2005 18:02:59)

Urska31, če je en jajcevod v redu lahko komot zanosiš tudi naravno. Tako, da ni panike.

gojska -> Strahovi (22.3.2005 18:06:19)

moj HSG sploh ni uspel

ni izvida... ni slike... ni bilo vakuma ..nič..nada..nula

Sam Bog ve kakšno štalo mam jaz tam not:zmeden:

Pa smo vsaj 6x probal -se sploh spomnt ne smem:kuza::kuza::kuza:

Urska61 -> Strahovi (22.3.2005 18:13:10)

Pia73, a pa je to ozdravljivo z laparoskopijo ali histeroskopijo, ali ni pomoči?

Urška

Pia73 -> Strahovi (22.3.2005 18:15:41)

goja69, ne vem, če te bo tole potolažilo ampak pri meni so bile slike HSG-ja porazne, kot, da sploh nimam maternice, pa ker sem že enkrat rodila, so seveda vedeli, da jo imam ampak je izgledalo vse totalno zaraščeno,.... Histeroskopija pa je pokazala, da je vse b.p. Tako, da ni nujno, da je kaj narobe obstaja pa možnost, to pa je res. Pri meni je bila vsa fora v tem, da imam nazaj nagnejno maternico. Sedaj pa sem srečka nosečka, tako da le pogumno!

emaa -> Strahovi (22.3.2005 18:15:46)

je ozdravljivo z laparo urška, vse se da rešit, lahko, da boš pa zanosila preden bo treba na laparo, važno je da ti en jajčnik dela tko kot treba

Pia73 -> Strahovi (22.3.2005 18:16:24)

Aja, pa še to. Veliko puncam, ki tudi sodelujejo na tem forumu je HSG pokazal ali ne pokazal napačno,...

Pia73 -> Strahovi (22.3.2005 18:17:52)

Evo Urska61 si že dobila odgovor. Nič skrbet, da je le en jajcevod v redu, pa četudi ne bi bil, maternica mora biti o.k., pa ni ovir za otroke,...saj poznajo vse vrste postopkov.

Stran: [1]