Tina 28 -> RE: <<junijski princi in princeske 3.del >> (27.10.2008 13:55:10)
|
Nejčev brat je mesec dni starejši...sta enakovelika sam da ma Anja potegnjene starše...bratec pa manj, saj je ati od Nejca pikeno manjši od mene...mamica od bratca pa manjša od njega. Geni...tu pa zgleda večja, ker je bratec bolj mehek in se bolj že k nogicam drži...Anja pa skoz tko zategnjena...me že mal skrbi, ko je skoz tko ravna. Mtinca... DEFINITIVNO JE ZA 5 LET NAJBOLJŠA...VSAJ nEJC MI JE ZDAJ SVETOVAL KERA MU JE NAJBOLJ VŠEČ, PA DA JE VSE NOTR[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ČUDOVITA mala ENCIKLOPEDIJA / Tehniška založba Slovenije......kar to kup nič ne razmišljaj...ker vse ki jih mamo in kar sem jih vidla...je ta super (vmes je tu pa tma kak poskus, malo vprašanj, lepe slike sicer so male tiskane...in ravno prav napisano za petletnika...ni zakomplicirana)...pokriva pa vse....vesolje, Zemlja, Znanost, Živali, Zgodovina) Drugače pa je tud zlo obširna in fajn zapisana Moja prva enciklopedija/ Larousse.... Ta je tud zlo dobra, sam so še striposke slike notr..informativno pa fino zapisana. Vprašaj prijatelja googla pa ti bo povedal...mogoč pa še kero boljšo dobiš.
|
|
|
|