Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:53:15
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila kaj ste ji pa nardile, a ste jo teple pa tut moreš vse povedat no ups zdej je kar je
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:53:31
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. jaz se jih nič ne branim, sploh če bi jih res take dobivala vsak dan na mizo
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:53:50
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ej, sam jaz sem Samsi napisala na 4 delu, da čakamo povzetek. Matr bo pobuljila. Ji bom dala en dober zajtrk za začetek pa kavo. lumpa
_____________________________ Mi mamo se fajn NJJP
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:53:52
Anonimen
lunica oujeaaaaaaaaaaaaaaaa
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:53:55
Anonimen
tak naprej pa vas pustim same, lepo pridite do novega dela, pa pridem spet pomagat ko boste blizu 200. (čez kako leto ) papa
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:54:05
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. Spet sem se začela naglas smejat, pa me moj sprašuje kaj je tako smešnega, pa mu nečem nič povedat. Jaz moram lulat.
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:54:25
Anonimen
smo že skoraj na cilju
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:54:26
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. jaz se jih nič ne branim, sploh če bi jih res take dobivala vsak dan na mizo jaz tud ne, sploh ker so meni pisani na kožo - sadjeeeeeeeeeeeeeeee
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:55:05
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. Spet sem se začela naglas smejat, pa me moj sprašuje kaj je tako smešnega, pa mu nečem nič povedat. Jaz moram lulat. da ne boš spet predolgo hodila, ker boš novi del zamudila
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:55:07
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. jaz se jih nič ne branim, sploh če bi jih res take dobivala vsak dan na mizo Ne smem se več smejat.Vsaj tako naglas.
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:55:14
RMRM
lunica, lahko noč in lepe sanje
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:55:33
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. jaz se jih nič ne branim, sploh če bi jih res take dobivala vsak dan na mizo jaz tud ne, sploh ker so meni pisani na kožo - sadjeeeeeeeeeeeeeeee Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, pa take kremaste kave, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:55:37
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest . .....meni bo uslo
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:55:41
Anonimen
no katera bo prva na 200
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:56:05
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. jaz se jih nič ne branim, sploh če bi jih res take dobivala vsak dan na mizo tele samsini zajtrki so mnjami
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:56:22
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. pri nas jih je Kleopatra tako pridno jedla, da ji je Samsa začela že večerje kuhat, a ne Kleo, si bla to ti?
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:56:24
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 tak naprej pa vas pustim same, lepo pridite do novega dela, pa pridem spet pomagat ko boste blizu 200. (čez kako leto ) papa Nekam znano mi to zveni. Le kje sem to že slišala? Sej če ne prej bom pa jaz mal k vam pokukala ko boste proti koncu, pa se bova spet vidli, razen seveda na ZS.
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:56:43
Anonimen
ja res so mnjaaaaaaaaaaam moram nehat razmišljat o njih, da ne bom še lačna ratala
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:57:01
Anonimen
Dajmo dajmo,.........mene lulat
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:57:02
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: ninny no katera bo prva na 200 a smo že skor na cilju
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:57:05
aleksandra silvija
no katera bo prva na 200 Ninny, ti si danes že toliko postov prilimala, da bi lahko kar ti,....
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:57:20
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. pri nas jih je Kleopatra tako pridno jedla, da ji je Samsa začela že večerje kuhat, a ne Kleo, si bla to ti?
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:57:33
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 ja tale samsa.. je pa tko bla uradno naša, pa je k vam pobegnila ja, verjetno niste hotele njenih zajtrkov jest. pri nas jih je Kleopatra tako pridno jedla, da ji je Samsa začela že večerje kuhat, a ne Kleo, si bla to ti? pa to ne moreš verjet no.
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:57:51
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Dajmo dajmo,.........mene lulat še mal potrp
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 22:57:55
Anonimen
joj, danes sem pa res rekord o številu postov naredila
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Steklenička.пеперутка16 Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.