|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
24.11.2008 18:27:56   
Tina 28
Uvuv...men si pa ti tko znana...ker letnik si...zih si bla takrat v Lj kot jaz 1999-2003. Vav...ti maš pa kar zahvalni dan

Nya...Ja tit komentar o kolenih je fenomenalenuser posted image

Kleo
....Saj smo ga mi tud sam za en dan verjetno dobil

Vsi brez snega....pa ne boste meli jutri ali pojutrišnjem čofte in boste lohk vozičkal. Prve posledice so pa že tud...je dragi peljal Nejca na plavanje in sta prišla nazaj, ker sta sam dva otroka prišla.user posted image zdej me pa firbec matra zarad aerobike...ker če bo šlo po tem sistemu, bo tud odpadla...jaz se pa vozit po slabi cesti glih ne upam, ker sem enkrat fejst stolkla avto zarad snegauser posted image

mojca
....verjetno ste bli vsi veseli ogromne kake...mi smo jo bli včeraj....ke bla en teden zaprta in je včeraj prišlo skozi...danes je pa že trikrat kakala...seveda zopet redko kot prej. Očitno je bil hud štofelcuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
24.11.2008 18:29:06   
uvuv
Slovenka, Damjan mu je ime. Weiler je bil pa baje pri nas tja do 2001 ali 2002, tako da sem ga spoznala v Sloveniji in ga nikoli nisem imela kot profesorja. Se pa strinjam, da je tezek. Za kirurge pravijo, da so tezji za prenasat, kot za nosit (mami je instrumentarka) ... in za Weilerja baje velja isto. user posted image

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
24.11.2008 18:32:07   
Tina 28
Uvuv...si ti na Jeseniško gimnazijo hodila?

Jaka .....ful si lušten

slovenka...jaz sem zmeraj vesela, če me postreže nasmejana kelnarcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
24.11.2008 18:55:58   
Anonimen
čer..najprej hvala za pikepoke...Lukiju vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sneg?..mi ga še za vzorec nimamo tu..kako je kaj na celjskem Saša? je kaj snegeca?

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4104
24.11.2008 19:04:11   
Tina 28
ooo Tanika...a ste že kaj boljše?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
24.11.2008 19:10:39   
uvuv
Tina, zal nisem hodila na Jesenisko gimnazijo, sem bila pa na PF Lj v letih 1997-2002. Ceprav ni vrag, da se ne poznava od kod drugod. Slovenija je res lustna majhna. Moz je bil zmeraj paf, ko sva sla v Leclerc in tam srecala bivse sosolce. Baje je v Ameriki to dogodek desetletja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
24.11.2008 19:22:21   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

slovenka...jaz sem zmeraj vesela, če me postreže nasmejana kelnarcauser posted image user posted image user posted image

Ha, ha, tina, ti bi našo kar za kelnarco namenila user posted image Jaz sem tudi smejček, pa sem profesorca user posted image

Uvuv, policaj, ja, to je pa smešno. So resni ja - verjetno kot antipod vsem vicem na njihov račun user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
24.11.2008 19:23:58   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: uvuv

Tina, zal nisem hodila na Jesenisko gimnazijo, sem bila pa na PF Lj v letih 1997-2002. Ceprav ni vrag, da se ne poznava od kod drugod. Slovenija je res lustna majhna. Moz je bil zmeraj paf, ko sva sla v Leclerc in tam srecala bivse sosolce. Baje je v Ameriki to dogodek desetletja.

uvuv, če se zanimaš za gospodarsko pravo - ti je bil Grilc mentor pri diplomi? Meni je bil pri doktoratu. Verjetno pa poznaš Ano Vlahek, kaj? Midve sva kar dobri prijateljici user posted image

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
24.11.2008 19:28:35   
uvuv
Slovenka, diplomo sem imela pri Simonetiju, saj je po Grilcu preveliko povprasevanje. user posted image Baje vse zainteresirane studente povabi v predavalnico, potem se morajo pa med seboj zmeniti, kdo bo katero diplomsko pisal. Verjamem pa, da je boljsi doktorski mentor.

Ano Vlahek seveda poznam, ceprav je bila letnik za mano. Enkrat sva bila z mozem poskusna sodnika za njihove predstavnike za EU moot. Lepo jo pozdravi.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
24.11.2008 19:32:46   
slovenka
Ja, ji bom rekla, da jo pozdravlja uvuv iz foruma user posted image user posted image user posted image Če želiš, mi na zs sporoči, kako ti je ime.
Eh, Grilc - je prebral, rekel, da nima pripomb in smo imeli zagovor. Ni bilo nekaj... Sem pa imela mojega šefa za somentorja, tako da se je Grilc bolj na njegovo mnenje zanašal.

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
24.11.2008 19:36:16   
Tina 28
user posted image user posted image user posted image ne ne slovenka....govorim o tem, pri katerem poklicu je v prvi vrsti nasmeh, pa tud če ni življenepisa zraven.

aja, pa še jaz sem šla firbcat tvoj življenepis...in se zdaj ne upam več s tabo pogovarjatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
24.11.2008 19:41:55   
slovenka

user posted image user posted image user posted image ne ne slovenka....govorim o tem, pri katerem poklicu je v prvi vrsti nasmeh, pa tud če ni življenepisa zraven.

aja, pa še jaz sem šla firbcat tvoj življenepis...in se zdaj ne upam več s tabo pogovarjatuser posted image user posted image user posted image

Joj, Tina, ob tem se pa spomnim na kelnarco v eni restavraciji v Mb, kamor smo hodili kot študenti jest in je bila hujša kot policaji, najprej je rekla 'boooon', potem pa 'kaj boš'. user posted image Daj, pa ne hecaj me s tem CVjem, saj sem fajna drugače, samo učila sem se rada user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
24.11.2008 19:44:26   
slovenka
aja, pa moram povedati, da je mala sedaj banano papala, pa se ji je kar bolj dopadlo kot korenček. user posted image Sedaj pa ima toliko energije, da je po hrbtu vsaj 20 m 'prehodla'. Moj je že premaknil mizico, da ima več prostora. Je že tako hitra, da me skrbi, da je drugi načini ne bodo zanimali. Jaz sem menda bila na kolenih tako hitra, da tudi ko sem že znala hodit, nisem hotla, ker je šlo po kolenih hitreje.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
24.11.2008 19:57:23   
Anonimen

ooo Tanika...a ste že kaj boljše?

ojla Tinči...ja je danes malekost bolje,alergija popušča,sam vročina pa ostaja,tko da neki je bolje,nekaj isto,mah pa bo že...utrujena sem pa tolk,če bi šla spat,tko v miru spat,bi spala 2 dni skupaj...ej sej tud ta kriza bo mimo pa bo lažje,pol pa kr okupiram mojga al pa grem k mami spat,da se tud jst mal oddahnem...hvala za vprašanjeuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4114
24.11.2008 20:16:37   
Tina 28
no...čimprej okrevajte...., da boste pol odprornost še pred hudim mrazom not prnesl!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
24.11.2008 20:19:14   
Anonimen
Oj,trsice,saj imate zanimivo debatouser posted image ,samo dajte jo malo menjat,da se lahko se mi navadni zemljani vkljucmouser posted image .

Taanikaa,samo da je boljeuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4116
24.11.2008 20:25:50   
Anonimen
No,evo,zdaj pa nikjer nobeneuser posted image .
Pa se Samso pogresam,mi zgleda vecerjo dela.Manjka pa tudi dnevni povzetekuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4117
24.11.2008 20:29:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

aja, pa moram povedati, da je mala sedaj banano papala, pa se ji je kar bolj dopadlo kot korenček. user posted image Sedaj pa ima toliko energije, da je po hrbtu vsaj 20 m 'prehodla'. Moj je že premaknil mizico, da ima več prostora. Je že tako hitra, da me skrbi, da je drugi načini ne bodo zanimali. Jaz sem menda bila na kolenih tako hitra, da tudi ko sem že znala hodit, nisem hotla, ker je šlo po kolenih hitreje.

Ima tvoja iste fore kot moja.Korenjcka ni hotlauser posted image ,potem sva presli na banano,je bilo pauser posted image .
Hrbtno hojo,pa moja prakticira samo v postlci.Bi jo dala na tla,samo se mi zdi prehladno.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4118
24.11.2008 20:36:13   
RMRM
ojla!

Naš je pa kupljen korenček lep jedel, ko sem mu pa dala zdrav domač korenček, je pa ven pljuvaluser posted image , tako da sem pol mal mlekca in mal riževe kaše vmes dala, pol je pa lepo pojedel. Sicer mu drugega še nisem dala kot korenček ene 4x, ne bova nič hitela, samo vidim, da mu je mleko premal, Odkar mu dajem to riževo kašo, se je tud ful poredil, je tud en mali buhtelček rataluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
24.11.2008 20:40:16   
RMRM
taanikaa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a si ti dobila alergijo?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
24.11.2008 20:42:39   
Samsa
čer čer ...

Kleo, res ti kuham večerjo ( saj sem ti obljubila user posted image ). Evo: user posted image ... Upam, da si zadovoljna z izborom user posted image

Tako, zdaj bom pa probala povzetke naredit, sam vidim, da mi ni treba, ste ble pridne in ste same naredile zaključke.

Hvala vsem za pohvale, je Lari in meni nerodno user posted image

Kaja in Anaj poslano........ zdaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
24.11.2008 20:44:02   
RMRM
Moja tavelka škratinja se je tako premikala, ritensko nazaj user posted image ,

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
24.11.2008 20:44:59   
RMRM
kleo, a lahko še jaz mal tvoje njami večerjiceuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
24.11.2008 20:46:42   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: uvuv

potem bo pa tvoj tako kot od Saše Vračko odvetnik ali direktor,

Ali pa policaj! Se nisem videla enega, ki bi se med delom smejal.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
24.11.2008 20:47:51   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

No, mi nismo user posted image . Očitno je tale user posted image zamujala, ker sem se tolk presekirala zaradi dojenja in imam ful čustveno krizo, ker pogrešam dojenjeeeeeee. Kar jokam občasno.user posted image  

user posted image user posted image user posted image . Tako je bilo pri meni, sploh ker sem bila trdno prepričana, da bom dojila v nedogled.user posted image user posted image user posted image . Ampak draga Didlina, v vsakem primeru bo tvoja čmrlika zrasla. Tud jaz se s tem tolažim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.