sasa.vracko -> RE: <<junijski princi in princeske 3.del >> (24.11.2008 15:25:09)
|
ja, tukaj se je tudi močno shladilo, tamal še spi, pol greva pa verjetno mal v trgovino. Ponoč smo mel veselico od 3h do 4h zjutraj, sem ga zvečer kar s kovtrčkom pokrila, ga nisem dala v vrečo, ker je že napol spal in se je ponoč lepo na trebuh obrnil in si veselo godel in gledal v temi okrog, sem ga seveda takoj v žakl napokala in obrnila na hrbet, je bil en cajt mir, pol pa spet obračanje in mu je ratal se spet V VREČI se obrnit, mene je skor kap, pol se je pa že tolk zbudu, da je začel sitnarit za jest in sem mu šla zmešat AM. Ko se je najedel, je bil cel naval smeha in ko je končno se umiril in zadremal nazaj, je moj ful naglas prdnil in tamal se je ustrašu in začel jokat ko zmešan. Jaz sem pa en cajt mojga zmerjala, en cajt pa Lukija tolažla, da smo pol končno vsi zaspal. Pol je pa spal do 8h. Mislim, noro![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mi je pa prej, ob pol dveh, ko gre spat se spet skoz na trebuh obraču in sem ga stokrat obrnila, pol je pa na trebuhu zaspal, pa sem mu glavico na stran naštimala. Mene ful panika, da bi na trebuhu spal, ker me je res groza, da bi se zadušil. Kaj pa druge mamice, ko že mate izkušnje, a lahko dojenčki na trebuhu spijo, brez straha, da bi se zadušili????
|
|
|
|