|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
23.11.2008 15:14:54   
Anonimen
evo, sedaj pa imate mal mojih monologovuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
23.11.2008 15:15:03   
Anonimen
oujeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3902
23.11.2008 15:18:05   
Anonimen
stolček za hranjenje- jaz imam PP primma pappa in sem bila že v prvo zadovoljna z njim

RMRM- za štiri zvezdiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3903
23.11.2008 15:19:16   
Anonimen
kleo-kako je z očesom?

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3904
23.11.2008 15:21:35   
Anonimen
kleo-sem šele danes pogledala slikce, mi je včeraj zvečer nagajalo,pa sem potem obupala. Joj, kako je zrasla tvoja mala pa koliko lask ima žeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3905
23.11.2008 15:21:57   
Anonimen
evo,sedaj bom pa nehala, da ne bo cela stran samo moji monologi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3906
23.11.2008 16:21:31   
*Mojca*
kleo user posted image user posted image user posted image za slikice. Marisa je že takooo velika...pa ful ima lepe učke user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
23.11.2008 16:29:53   
Anonimen
Beyba,hvala za pomoc pri temencah.Jih ima ravn tako malo,pa se skoraj vsak dan kopava.Bom probala danes z oljckom in krtackouser posted image .
Stolcek sem pa jaz ravn tak gledala,je res vecstranski,samo mi ni bilo vsec ker se ne premakne v leze.
Ninny,koncnouser posted image .Oko se ni v redu,je pa bolje,tamala je pa res zraslauser posted image .
Mojca,velika je res,ucke pa po mamiciuser posted image .

Smo bili zunaj,je super vreme,tamala je bila cist mirna,jo je sneg urociluser posted image ,moz in Tali sta pa s kepami norela kot utrgana...jaz nisem za take stose,kar zivcna ratam.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3908
23.11.2008 18:22:10   
Anonimen
čer...tuki sem tukiuser posted image ..vas berem ko imam čas,sam zadnje čase ga je bolj malo...malo spim,po novem imam kr dva otroka (mož bolan že 4 tedne) in sem taxi zanj po urgencah,zdravstvenih domovih,...pa opravki pa malega rihtat..takle mamo..spimo nič kej ne-spet,zmatrana sem pa za popuser posted image ..tko da nisem glih dobra družba...samsa kako slikico prilepi od krsta,ostali pridni bodite,pa se kej beremo,tipkamo...papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3909
23.11.2008 18:34:35   
Anonimen
Taanikaa,to je pa hudo,da je vse na tvojih ramenih.In tvoj moz,ze 4t bolan?Ojoj.Te pa cist razumem.Ko si je moj nogo poskodoval,bil v bolnici,sem bila tudi za vse sama.Pa se tamala je bila tako mini,je bilo se en kup joka in nocnega vstajanja,pa obiski v bolnici,kupovanje hrane,pijaceuser posted image ....Drzi se,bo minilo,bo pa kasneje moz vse nadoknadiluser posted image .user posted image user posted image user posted image evo,za vas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3910
23.11.2008 19:14:16   
Samsa
čer čer ....
Evo nas iz krsta... slikice sledijo.. sam iz kartice jih moram potegnit user posted image

Najprej klobasa user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28
Samsa...lohk sem predsednica...sklepam, da zaradi mojih splanih navad, ne od naših . bom lohk celo noč na razpolago za pritožbe in vprašanja .

Ravno tak sem študirala user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*
Jutro!
Didlinaa nič vas ne varam. Ti povem po pravici da redno berem RR, se mi pa nič ne da komentirat. Na GH itak še nismo, spimo ok, kakamo ne. Nič novega. Pri tebi pa vidim da se dogaja, no držim pesti za . Kaj bi raj? Bratca al sestrco za Saro?
Drugače pa je danes ful lep dan in bova šla s pikijem na sončka ko se zbudi.
Have a nice day!

Le čimprej najdi čas in voljo ter se vrni nazaj in komentiraj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Joj, ne zdej mislit, da sem  . Naj ne bi bila.
Eh, zdej je pa konc Sarinega dremanja. 35 minut.

Naj ne bi bila ...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

35min dremanja mi zveni blazno znano user posted image user posted image user posted image

AS wb... lepo, da si se oglasila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

.
Samsa, user posted image user posted image user posted image ,za krst,da bo tamala pritkana,pa zupnik normalen .

user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za želje, čmrlika je bla pridna, župnik pa je bil tudi hiter glede na to, da je blo 5 krstov

samsa...jaz mam posebne želje....ta zajtrk na moji mizi, ne pa na rr...bo šlo

Ti sam povej kje...user posted image Letošnja posebna praznična ponudba je brezplačna dostava na dom po celi SLO user posted image user posted image user posted image ( da ne bi še Kleo rekla, da bi imela dostavo na dom user posted image user posted image user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: HEI

Živjo babuške

Kako se ze pripravijo bucke?

To tut mene zanima  ker sm zadnjič iskala in iskala pa nič našla   Pa sm jih kr skupaj s krompirjem skuhala pa malo posolila pa mal mleka dodala in je mali papcal

Naša tavelika je pa ful bolna. Jo boli grlo in vročino ima. Ponoči je toooolk tulila ker jo je bolelo da je vse po vrsti zbudila . Sem jo namazala z mat.dušico pa čajčka pije. Zdej me skrbi, da bi še Mark kaj fasal. Imava v torek posvetovalnico in nebi blo glih fajn, ane  Zdajle mi že eno uro oba spita,  pa počasi prihaja domov, da bom šla lahko potem ven s tamalim.

Samsa upam da ste imeli lep krst.

Kleo  hvala za slikce. Super ste. Ne brit tamale nooooo. Hano sem prvič postrigla (kr fajn) ko je imela eno leto in ima tut zdaj fuuul goste laske. Samo malo manj se ji zdaj kodrajo. Pomoje je to (britje kao da bodo pol lasje gostejši) bolj kaprica kot kaj drugega.

Verjetno sem še kaj pozabila komentirat  Zadnje čase res komaj uspem prebrat vse za nazaj. Spremljam pa  

Kako je  z anamor?  za vsak slučaj.

user posted image za papanje bučkin krompirja

user posted image user posted image   user posted image za tvojo tavečjo

Pa hvala za želje glede krsta user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Klepopatra jst sme temenca pucala do zdej sam enkrat, ker jih ma full mal, pa še vsak dan si glavo zmočiva tko da lahko da jih ni tut zaradi tega...

Drugače pa naoliš z mandljevim ali olivnim oljem pol ure predno se gresta kopat, po pol ure jo z njeno krtačko počešeš na vse strani, potem pa ji s šamponom umiješ....Vse gre dol, če pa ne pa čez kak dan spet ponoviš vajo...

Blagor vam ko mate sneggggggggggggggggggggggggggggggg

menda je tudi fajn šampon od Mustele

IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Tiste ki mate zdej prvega otročka...kako mislite letos z darili,ker se naši palčki itak še ne zavedajo...

Jaz ji mislim kupit eno veliko pupo, sam to bo misija nemogoče, ker nimajo več takih pup, ki bi se meni dopadle

IZVIRNO SPOROČILO: ninny
evo mene

Ninny,ste zdravi?

ja, Ema sicer mal kašlja, drugače smo pa OK. Jutri imamo P in drugo cepljenje,bomo videli če mi jo bo cepila.

ooooo ninny lej joo

user posted image user posted image za Emo in cepljenje

Pa ti si čist zakupla skoraj celo stran, si še huj ko jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

čer...tuki sem tuki ..vas berem ko imam čas,sam zadnje čase ga je bolj malo...malo spim,po novem imam kr dva otroka (mož bolan že 4 tedne) in sem taxi zanj po urgencah,zdravstvenih domovih,...pa opravki pa malega rihtat..takle mamo..spimo nič kej ne-spet,zmatrana sem pa za pop ..tko da nisem glih dobra družba...samsa kako slikico prilepi od krsta,ostali pridni bodite,pa se kej beremo,tipkamo...papa

user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite in da si čimbolj odpočiješ, ter se vrneš sem čvekat

ufff... sem se nacitirala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
23.11.2008 19:55:17   
Anonimen
OOOOJJJJ,Saamsaaaa!
Tino si 2x omenila,mene pa samo 1xuser posted image user posted image .

Super za uspesni krst in hitrega zupnikauser posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3912
23.11.2008 19:57:29   
Samsa

OOOOJJJJ,Saamsaaaa!

user posted image user posted image user posted image user posted image to so bli pa klubski in poslovni dogovori user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, slikice pa dobite jutri... sem pa zmatrana ko user posted image ( madona, a je ta moj pes na speedu, ko tak hitro lavfa user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
23.11.2008 20:00:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

OOOOJJJJ,Saamsaaaa!

user posted image user posted image user posted image user posted image to so bli pa klubski in poslovni dogovori user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, slikice pa dobite jutri... sem pa zmatrana ko user posted image ( madona, a je ta moj pes na speedu, ko tak hitro lavfa user posted image user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3914
23.11.2008 20:01:37   
Samsa
Jaz se spravljam user posted image pol pa  user posted image , sem zmatrana ko Lara, ki že spi, saj prej ni mogla, tk utrujena je bla.

Želim vam čimveč čveka in lahko ter mirno in dolgo noč. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
23.11.2008 20:32:30   
Kaja08

Kaja....a vi ste tolk časa sam korenje uvajal. Mene je že zaskrbel, da sva kar mal hitro šle tkole po tri dni...sam nič ne reagira pa tud sneda mala je. Ja pa zaprti smo mi tud. Mu ti daješ kaj čaja. Jaz dojim, pa mislim, da še ni treba...ali pač?

Ja 4 dni je jedu korenček, zvečer pa še riževo kašico in ga je čist zaštofal, reveža... Samo vmes pol pavzo nardil, da se je normalno pokakal in ven spravil vse. Zdej smo bučke sprobal, jih ima ful rad, jutri krompir probamo, zvečer mu pa proseno kašico dajem, ker baje rahlja blato.

Kaja,ste stolcek kupili,se nic ne spomnim da bi prebrala?user posted image

Jap, stolček za hranjenje in avto sedež....ampak avto sedež dobimo za dedka mraza (sej prej ga itak ne rabimo), stolček za hranjenje pa že vneto uporabljamo user posted image

user posted image

user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
23.11.2008 20:33:51   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

čer...tuki sem tukiuser posted image ..vas berem ko imam čas,sam zadnje čase ga je bolj malo...malo spim,po novem imam kr dva otroka (mož bolan že 4 tedne) in sem taxi zanj po urgencah,zdravstvenih domovih,...pa opravki pa malega rihtat..takle mamo..spimo nič kej ne-spet,zmatrana sem pa za popuser posted image ..tko da nisem glih dobra družba...samsa kako slikico prilepi od krsta,ostali pridni bodite,pa se kej beremo,tipkamo...papa

oooo, taanikaa, evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sicer so bolj majhne, ampak so iz srca user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
23.11.2008 20:40:55   
slovenka
Hojla,

mi smo pa danes bili na obisku - še zmeraj na Štajerskem, ampak tako daleč še doslej nismo bili. Mala je bila srednje pridna - no, še kar pridna, ampak potem je postala utrujena in je jokala in potem je malo zadremčkala na sedežni. Imajo pa pri njih tudi tako punčko in sta se malo držali za rokice user posted image

Torej pravite, da se bo navadila na korenček in ostalo GH? Danes ji nismo dali korenčka, samo rižev zdrob sedaj zvečer, bom jutri dopoldne spet korenček skuhala. kake zaprtosti pri naši ni opaziti - sem si na obisku morala sposoditi body in žabice, ker so plenice popustile ob strani user posted image

Glede user posted image midva sedaj skoraj nekje vsak drug dan - samo to je sedaj spravljanje za nazaj. Moj običajno tudi že zaspi od vsega, ampak ko pridem jaz v postlo in ga malo primem ali kaj rečem, takoj skoči. Običajno imava te akcije okrog 1h zjutraj. Groza, ampak če je pa treba... user posted image user posted image user posted image Sicer pa paziva glede user posted image - sva prvič po porodu brez zaščite, pa sem se potem sekirala, tako da sedaj kljub temu, da še nimam menstre, zaščita, zaščita...

Nič, ocenjujem izpite... pa je bilo sedaj enih par slabih, pa sem morala na RR se zanimirat. Saj mogoče je katera študentka, pa me sedaj kolne user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
23.11.2008 20:43:16   
slovenka
Aja, da vas vprašam še za mnenje glede ene stvari. Midva sva se odločila, da bova dala delat privat znamke pri Pošti Slovenije s sliko od Sofije, pa jih bova potem uporabila za voščilnice za novo leto. Kako se vam to zdi? V redu ideja ali osladno?

< Sporočilo je popravil slovenka -- 23.11.2008 20:47:04 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
23.11.2008 20:53:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Aja, da vas vprašam še za mnenje glede ene stvari. Midva sva se odločila, da bova dala delat privat znamke pri Pošti Slovenije s sliko od Sofije, pa jih bova potem uporabila za voščilnice za novo leto. Kako se vam to zdi? V redu ideja ali osladno?

Vav,meni se zdi to super.Kolk pa to stane?

Kaja,a je stplcek Chicchotov?
Samsa,lahko noc,samo na vecerjo si pa pozabilauser posted image .

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
23.11.2008 20:56:43   
Anonimen
Pa glede pokakanih bodijev:jaz imam vedno,kamorkoli grem, s seboj komplet za preoblect + 2bodija,ker moji tudi veckrat skozi kakec pogleda.

Slovenka,kaj in kje ti poucujes?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3921
23.11.2008 20:56:52   
slovenka
Kleo, ena znamka stane 66 centov, samo jih moraš naročiti vsaj 100 (5 listov po 20). Pa jih bomo kar dosti itak razposlali, nekaj pa bomo imeli za spomin, tako da sploh ni tako drago... Se pa vse skupaj naredi kar preko spleta, izbereš sliko, jo vstaviš, izbereš barvo okvirja itd. in plačas s kartico in v 2 tednih dobiš domov...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
23.11.2008 20:59:01   
slovenka
Kleo, ja, saj danes je mene tudi izučilo. Pa sem včasih hodila na vsak obisk z veliko torbo..., pa potem nikoli nisem rabla nič... sedaj si pa samo dam dve plenici v  torbico in gremo. No, do danes smo tako šli. Ne bomo več.

Delam pa jaz na pravni fakulteti v Mariboru - sem docentka za pravo EU. No, tako. Sedaj pa ne rabim imeti več gesla slovenka, ker me komot najdete na internetu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
23.11.2008 21:03:23   
Anonimen
Super za znamke,pa kar prek neta.Jaz bi tudi.Daj prilimaj stran,bom dala delat,bodo pa nasiv Slo.prevzel.
Kam pravis,da tecemo gledat,glede tvojih podatkovuser posted image ?

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3924
23.11.2008 21:05:40   
Anonimen
Oj Lunca in Sasauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.