slovenka -> RE: <<junijski princi in princeske 3.del >> (19.11.2008 22:24:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Slovenka....vem, da ko je utrujena pol mora zaspat...sam nisem pa še pomislila na to, da bi se iz spanja zbudila zaradi preutrujenosti....bomo probal še to...hvala za nasvet. Tanika....mi smo tud že čist nabasani v lunci...mava pa že na posodo sedež od 0-24 kg, katerega point je, da je obrnjen nazaj, dokler otrok ne tehta 9 kg...potem pa lahko gleda naprej. Nisem pa čist seznanjena s trenci na trgu...tko da za novejše stvari ne bi mogla rečt. Kaja 08...naša ma tud težave s kakanjem, sedaj ko uvajamo...korenčka si ji sploh ne upam dati več...banano bi z očmi požrla, pa jo zdaj rajš ne dam, alpa zelo malo...je pa postala jedec...oni bi kar jedla, čeprav ji porcije še odmerjam na malo. Tudi kakec je gost in je čist rdeča s solznimi očmi, ko kaka...boga reva mala. No, Tina, pri naši je tako - da se zbudi, ko je prej preveč utrujena šla spat in ni prav jedla, sem pa tudi na RR brala podobne izkušnje drugih - ko so svetovali, da potem dat otroka spat ob 'nerazumni uri', recimo ob 7h. Sem pa tudi sama opazila, da je imela hranjenje ob 2h in 5h, ne glede na to, ali je šla spat ped 20h ali ob 22h. Tina, Taanika - si predstavljam, da so vam lupinice premale. Naša ima komaj 6 kil, pa je tako nabasana. Smo že vzeli tisti vložek ven, pa še kar z nogicami 'hodi' gor po sedežu v avtu, ko ima predolge noge. GH - mi smo pa nocoj prvič dali malo zdroba v mlekca, ga je imela ful rada, sedaj pa čakamo, kako bo. Smo pa včeraj prvič dali Milumil 2 in se je kar poznalo, ker je spala do 4h, prej pa je imela zmeraj eno zbujanje okrog 2h.
|
|
|
|