![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 18.11.2008 22:47:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ratalo.Kam moram ze it za nove trakce v orofilu,sem jh pomotoma zbrisala
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 18.11.2008 22:50:43
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Kaja, sem te že parkrat hotela vprašat, a to na tečaj nemškega jezika hodiš al prav študiraš jezik? Na tečaj hodim. Zdej sem v 5 stopnji in smo dobil eno Nemko - prou zabavna, pa še nič ne zna slovensko, tko da se morš res pomatrat, da kej poveš, ker moraš vse v nemščini skup spravt. No, o slovničnih napakah pa raj ne bi govorila
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 18.11.2008 22:51:53
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny ne, jaz imam eno tako vrečo, pa ji je še prav- no še kakšen teden ,pa jo dam kar v to vrečo in v voziček. Ko pa ji bo premajna, ji bom pa kombinizijonček(sploh ne vem če sem prav napisala ) gor dajala kombinezonček, mogoče saša in anaj - iiiiiii, kolk ste luštni na krstu lonapo, anamor beyba za pregled IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa evo mene...sem šla zdej od vrat do vrat poslušat kdo hudiča vrta zdej in je bil sosed pod nami se je pol rajše moj šel zmenit dol kr jst sem mu hotla vrat zavit majke mi ..cel dan doma,pa se zdej spravjo vrtat ...to so oni sosedi k se že mesece selijo pa se še zdej niso priselili sem..idioti..matr sem jezna..no sej so nehali zdej ko je moj šel dola ..tolažim se stem da jauarja pričakujejo otročka...uuuuu milo za žajfo vam povem...to bo rock and roll...pa sama s sabo se bom žogla,skakala,pela vrtala,vse živo bom delala....in se jim bom samo sladko smejala..komi čakam...no naj rodi kmalu vam povem da bomo ta boljši sosedi in najboljši prijatelji.... .... Maš še srečo, da so nehal...naši glupi tupi sosedje tud če jim rečeš, nehajo pol nekje čez kakšno uro
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 18.11.2008 22:53:09
|
|
|
|
Kaja08
|
tako, prebila sem se čez vse poste...pogledala tudi slikce v profilih in ste vsi ful fletni...moram jst tud kakšno novo dat..Zdej grem pa spat, ker oba moja fanta že zdavnaj spita LAHKO NOČ BEEEEJJJJJJBEEEEE uvuv, tebi pa še lep dan naprej
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 18.11.2008 22:59:38
|
|
|
|
mtinca1
|
kaja saša in anaj - iiiiiii, kolk ste luštni na krstu pod tole se še jaz podpišem . uvuv - vidla tvojo fotko; ja, brez očal, Ally McBeal .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 18.11.2008 23:00:59
|
|
|
|
mtinca1
|
grem pod tuš, pa . nočko.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 18.11.2008 23:11:48
|
|
|
|
uvuv
|
Dobro spite, punce. Jaz bom pa se dve uri na predavanjih.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 18.11.2008 23:22:46
|
|
|
|
Tina 28
|
ne morem verjet...anja je zaspala ...je bla budna ko sova, se je smejčkala in mahala na ful in vsak poskus posteljice je spet spodletel. Sem jo ob 10.30 kar v stajco odložila, da sem lohk mal pojedla in je bla vsa srečna, ko je lohk žvečla vse po vrsti. Kaj pa vem, kaj ji je. Mogoče pa tisto, ko zaspi ob 20.00 zanjo še swploh ni nočno spanje in se zato kmal zbudi???? Sam se z jokom...tk,da to ni to. Še ena nočna ptica pač....kaj pa sem v nosečnosti tko pozn spat hodila
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 8:53:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Tina, ok, torej ob 10.00 na parkirišču za Vilo Prešeren, jaz bom pa še ninny SMS poslala. Se vidimo jutri komaj čakam
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 8:55:50
|
|
|
|
HEI
|
Dobro jutro pa eno dobro vsem. uvuv hvala za nasvet. Lep sončen dan . Kje je dons Samsa s kavico????
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 8:56:31
|
|
|
|
alea01
|
dobro jutro mamičke Tko, jaz sem si zaželela nekaj sladkega in sem si naredila višnjevo pecivo . .....in ga skoraj že pojedla sasa.vracko- lepe slikice in lepo, da je krst uspel. Ti pa definitivno ful pašejo očala.....sam mogoče mal manjša.... anaj-vaše so tudi lepe in res je Jaka ful zrastel Mi smo danes spet prespali en obrok. no, saj se ne bi pritoževala, če bi tamala jedla kot se šika. Tak, pa skup lovim mililitre, da jih vsaj čez cel dan nalovim 750ml. Tk oda, zdaj je dve noči v kosu prespala 12ur... . Pridna bejba.....sam kaj ko bi več jedla Babe žabe gorenjske - upam, da se boste kaj poslikale na Bledu uvuv- lepi oči, lepa mami, še lepši MIha hm...še kaj?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 8:56:56
|
|
|
|
HEI
|
pa še za vse ki jih potrebujete.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 9:22:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Babe žabe gorenjske - upam, da se boste kaj poslikale na Bledu sem dala fotkiča že v torbo samo pozabit ne smem slikat
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 9:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro,pa hvala za kavico.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 9:28:31
|
|
|
|
sasa.vracko
|
alo, gorenjke jaz bi tud šla zraven...na kremšnito, a to že zdej zjutraj greste na giro, a ni mal prehladno? ninny, obvezno fotkiča zraven!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 9:40:21
|
|
|
|
*anamor*
|
Jutro, no mi smo že malo boljši, samo še vedno kašlja. Hvala vsem za pikapoke rabili smo jih. In jih še rabimo. Nisem vas za nazaj nič brala tako, da ne morem nič komentrirati. Obljubim pa, takoj jo bom imela čas bom vse prebralal.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 9:47:07
|
|
|
|
lonapo
|
Dobro jutro, hvala vsem za pikepoke, je pomagalo-moja viroza je čudežno izginla. Mam spet nove slikce v profilu.Se vid da mam preveč cajta , no ja samo preveč na rač visim. Včeraj sem kupila aptamil 2, sem ga poskusla in je čist drug okus,ampak važno da ga mali pije. uvuv--luštna mamica si.. anamor-upam da se čimprej pozdravite. Ti pa priporočam mazilo materina dušica-ful pomaga proti kašlju.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 9:55:36
|
|
|
|
Kaja08
|
Dobro jutro!! lonapo, fletne slikce Sem pa tudi že jaz ugotavljala, da našga Žigata Aptamil 1 ne nasiti več...imam še eno škatlo za ponucat, potem bomo pa tudi mi prešaltal na dvojko. Pa še lih fajn se bo izšlo, ker bo Žiga takrat ravno 6 mesecev star Drugače pa čakava, da bo še kakšna stopinja več in greva mal na špancir. Je zdele -1 .... brrrrrrrrr
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 9:58:33
|
|
|
|
HEI
|
Za kašelj je materina dušica res zakon (jst jo imam od justa). Tako da anamor, če jo potrebuješ, me kamot pokliči al pa pošlji sms in ti za probo dostavim, ko grem po taveliko v vrtec, OK?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 10:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve oz.Marisa je komaj slab mesec na AM1,2 ji se ne upam dat.Ze tako je pediater rekel da samo Pre do 6m.Itak imava pa drug teden pregled,bo povedal kako in kaj. Lonapo,lustkana otrocka . Uvuv,si lustna ,smo pa same speglarce . Gorenjke,da ne boste zmrznile na spancirju .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 10:09:22
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 Dobro jutro!! lonapo, fletne slikce Sem pa tudi že jaz ugotavljala, da našga Žigata Aptamil 1 ne nasiti več...imam še eno škatlo za ponucat, potem bomo pa tudi mi prešaltal na dvojko. Pa še lih fajn se bo izšlo, ker bo Žiga takrat ravno 6 mesecev star Drugače pa čakava, da bo še kakšna stopinja več in greva mal na špancir. Je zdele -1 .... brrrrrrrrr jaz tud čakam na +, tamal gre itak ponavad po 10. enkrat mal spat, pol se bova pa zagnala do trgovine... pa našga tud AM1 ne nasit več, končujem škatlo in mam že dvojko doma, tako da bom kar nadaljevala z dvojko
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 10:52:10
|
|
|
|
lonapo
|
evo sprobala amptamil 2, ob pol devetih ga je pojedel 120 ml in rezultat ob pol enajstih mi je pojedel samo polovico sad ne kaše-zgleda da ful nasiti, ker ponavadi po am 1 , je pojedel cel krožnik. Hvala, hvala
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 11:04:36
|
|
|
|
*anamor*
|
no vidim, da se že pogovarjate o aptamilu 2. Tudi jaz sem že razmišljala, samo še mi je vseeno prehitro dajati. Midva sva že tako lepo spala do 5.30, ko sem mu začela dajati riževo kašico. Zdaj pa ko je sprehlajen pa se mi spet zbudi ob 4.30. Upam, da je to res samo v času prehlada in da bo spet lepo začel nazaj spančkati.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 11:10:40
|
|
|
|
Anonimen
|
V priofil sem dala dve slikci.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 19.11.2008 11:28:16
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 na hitrco odgovorim RMRM in Niny...tamala noče spat...kot ponavadi se je zbudila pol ure zatem ko je zaspala. Tina, naša tako dela takrat, ko jo že prvič prepozno dama spat - ko je že zelo utrujena. Mi imamo proceduro, da se igra, skopa in potem je. In če se predolgo igra in potem še obvezno kopanje, potem niti prav jesti ne more in kar zaspi, potem se pa zbudi čez pol ure, da se naje in ne more več nazaj zaspati...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.