mtinca1 -> RE: <<junijski princi in princeske 3.del >> (14.11.2008 13:15:06)
|
no takole bi naj bilo v povprečju (včasih z velikimi odstopanji). zvečer spanje od 21:30-6:00, potem hrana in še načeloma podaljša do npr. 8:30; ob 9:00 spet hranjenje in bedi do naslednjega hranjenja ob 12:00. to hranjenje je bolj dolgo (kot sem prej opisala) in potem spi ali eno, dve, ali tudi tri ure. potem spet jemo ob 15:30 in spet bedi do naslednjega hranjenja 19:00 in potem hočem, da gre spat, pa mi navadno ne uspe. tako, da je potem ziher še 2 uri budna, da ji dam spet hrano in potem zaspi. zvečer pa za spanje ne pomaga ne vrtiljak, ne branje pravljic (po 40 min. še vedno budna), par dni sem jo nosila na rokah, ampak mi je pretežka in obupam, čeprav bi mogoče bilo dosti še samo par minut. skratka, če jo zvečer dam budno v posteljco, se začne fuuul jokat (in dolgo ne neha - npr. pol ure, se mi zdi, da se sploh ne zna sama potolažit, ko enkrat začne). Ko bo stara 6 mesecev, jo bom probala navadit, da zaspi ob npr. 20:30 (jo bom pustila par dni jokat). zdaj pa se mi zdi, da je še premajhna. pa še na trebuh se obrne, nazaj pa ne zna..?!?!?
|
|
|
|