andrejka75 -> bruhanje (23.10.2008 21:26:24)
|
Pozdravljene! Včeraj proti večeru je moj 15 mesečnik zelo bruhal. Za kosilo sem mu pripravila makarone, popldne za malico pa je imel 2 mala jogurta fruchtwerga. Čez nekaj časa je bil žejen zato sem mu dala vodo, potem pa kar naenkrat, kot da bi se mu zaletelo, začel je jokat in kašljat in potem še bruhat. Potem je malo podremal in spet bruhal, čez nekaj časa sem mu ponudila malo čaja in je revček spet vse zbruhal. Vročine ni imel, tudi drugače je živahen. Predvidevala sem da je bil kriv jogurt. Potem pa se je zadeva danes zvečer ponovila ( ko sva pojedla grisolino sem ga še umila in spet je začel nenavadno jokat, tako kot včeraj in potem spet zelo bruhal). Trenutno spi, predvidevam da se bo čez nekaj časa zbudil, ker bo žejen. Sem že čisto zaskrbljena ker nikoli nismo imeli težav z bruhanjem pa tudi jedel je zelo rad. Ali je možno, da mu ne odgovarja čaj, ki ga res kar precej spije? Tudi danes nima vročine? Mislim, da bom jutri poklicala, pediatra da seprideva pokazat. A je imela katera podobne težave?
|
|
|
|