|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kdaj ste vam je poznal trebušček
24.10.2008 13:50:05   
Naja30
V začetku gre predvsem za napihnjenost, ker se črevo poleni. To še ni trebušček. Če malo več ješ, imaš še večje probleme. Jaz sem v prvi in drugi nos. že na NS šla v nos. hlačah. Zdaj tretjič pa sem 17t noseča in nosim še prednos. hlače. Ker pazim pri prehrani in nisem napihnjena. Res, da hlače zapenjam ali čisto zgoraj nad trebuhom ali čisto spodaj, zaprem jih pa le. user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.10.2008 15:20:33   
kiara24
Pri meni je prva nosečnost in lahko rečem, da sem trenutno v 28tuser posted image in se mi malo pozna. Ni pretirano vse svoje majčke, jopice, krila, lahko nosim od prej. Kar je trenutno nosečnišekag nosim smao hlače, ker mi ni všeč da me tišči gumbek v trebušček.  Na začetku sem dobivala po 0,5 do 1 Kg, sedaj pa več, samo trenutno še ni krize. Upam, da bo tako tudi ostalo. Je pa res, da nosim zelo zadaj in nizko in me skoz boli križ, pa še na mehur mi pritiska.
Ampak komaj čakam da zakledek prijoka na svet.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.10.2008 16:57:33   
Deja
anchika-ane, da je bil 21.6.2008 najlepši dan..... Vsaj pri nama je bil - bi takoj še enkrat ponavljala - smo se vsi tako noro imeli... ah spomini....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.10.2008 18:28:29   
Claudi
No jst sem zdaj v 35. tednu, moja prvauser posted image
že prej sm mela tko srednjo postavco, pa sm se do 6. meseca neki zredila ampak se ni tok v bušija vidl, bolj kakor da bi se zredila, pol od 7. meseca naprej mi pa sam v trebuh raste, kr počla bom :)

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.10.2008 20:37:53   
Pupsika
Okoli 25t.

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.10.2008 23:02:09   
temtem
V prvem trimesečju se mi totalno nič ni poznalo, potem pa, kar na enkrat-žogica!!! Skoraj čez noč...

temtem

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.10.2008 23:15:50   
Anonimen
Na uč je lahko vsak opazil, da se z mano nekaj dogaja, ker sem se kar precej poredila že prvi mesec.user posted image Trebuh pa je bil viden že konec 16 tedna, saj sem zelo suhe postave.

(odgovor članu temtem)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
24.10.2008 23:16:04   
katja_p
Začetek 6m je bil kar naenkrat izbruh user posted image  Prej pa bolj po malem. Pol je v 14 dneh ful zrastu, nato pa se je spet malo umirilo.

(odgovor članu temtem)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.10.2008 14:16:44   
pena
Meni so postale hlače pretesne že okoli 10. tedna (prej sem imela zelo izrazit pas napram bokom).  Sedaj sem v 13. tednu in se trebuh že boči. Sem že popolnoma prešla na nosečniške hlače. Nekatera krila so še OK. Zgornje dele pa sem nakupila na običajnih oddelkih, saj je letošnja moda prijazna nosečnicam.

Vsem želim prijetne nosečniške trenutke še naprej.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 34
28.10.2008 10:59:19   
ajam27
Tudi sama sem v 21. tednu že kar precej okrogla.user posted image

(odgovor članu pena)
Neposredna povezava do sporočila: 35
28.10.2008 13:22:48   
Anonimen
Največ sem se zredila (brez rasti trebuha) v prvih dveh mesecih, ko nisem vedela za nosečnost. Potem sem se malo brzdala in lep nosečniški trebušček (solidno izbočen), sem dobila v 5. mesecu. Vse skupaj sem se zredila pa 12 kil.

Je pa ena prijateljica, ki se je v prvih desetih tednih zredila že skoraj 10 kil in trebuh ima tak kot da bi bila v 5. mesecu.

Ni pravila se mi zdi user posted image

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
28.10.2008 14:30:27   
Dali*
v 18 tednu se je začel malo poznati. Kg pa tudi tko da sem do 21. tedna nabrala 3 kg.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.10.2008 17:40:34   
T.A.T
mene so v 4 m spraševali če bom rodila!!!in ne ne nosim dvojčkov...zredila sem se ziher za 20 kg od začetka do 5 m in potem se je vstavlo in trebuh in kg...od 5 m naprej dobim vsak mesec kakšno kilco, še to nein trebuh je sedaj večji od takrat samo  cm...mam srečo da me je razgnalo že čisto na začetku in sem takšna kr ostalauser posted image sem pa zelo zatečena že odkar sem noseča...lepo se mi nabira voda in to je bil razlog za tako napredno rast kg od praktično 9 tedna )do takrat ni blo ne duha ne sluha o bušiju) do 5 m!
eni smopač te srečeuser posted image  

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.10.2008 18:27:57   
Lorencia
Zdaj sem v 21.tednu in moj dragi & me, že normalno opaziva trebušček, ko sem slečena.
Problem je, v takšnem vremenu, če imaš kakšno trenerko - pa se še ne opazi...razen, če bi imela oprijet puli, bi verjetno posumili, da je lahko nosečnost na vidiku ( pač oblačila naredijo svoje ).

Sem pa do zdaj šla gor 3 kg...

(odgovor članu T.A.T)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.10.2008 18:40:48   
clara23
Hmm..v 25. tedu se je že videlo da gre za nosečniški trebušček ker prej je bilo tako kot bi se samo malo zredilauser posted image user posted image user posted image . Od 26.-32. tedna pa je fulll hitro zrasteluser posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.10.2008 22:56:44   
T.A.T
blagor vamuser posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?