|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 22:01:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tweed)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Fantazija
27.10.2008 8:34:45   
devo
A jaz sem pa napisal nekaj drastičnega? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.10.2008 8:57:38   
tanikaa
Napisala je, da NISI napisal......

Bo treba ali očala kupit ali pa bolj skoncentrirano brat. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.10.2008 9:00:19   
devo
Se strinjam user posted image . Jaz že imam očala. Torej si na vrsti ti user posted image . Še enkrat vse preberi.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.10.2008 9:10:53   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: devo

Se strinjam user posted image . Jaz že imam očala. Torej si na vrsti ti user posted image . Še enkrat vse preberi.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Že kličem optika. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.10.2008 16:10:15   
uršika***
Fantazija in realnost je nekaj čisto drugega. Jaz bi na tvojem mestu dobro premislila- lahko te čaka razočaranje.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.10.2008 9:16:15   
Anonimen
Sem ugotovila da fantazija čisto dobro vpliva na najino spolno življenje že samo s tem ko mislim. Tako da najverjetneje bo fantazija ostala še nekaj časa, če pa bom slučajno kdaj 100% prepričana da nebom imela nobenih dvomov pa jo bom uresničila.Ampak zaenkrat me še vse preveč skrbi, je pa dobro da imam bujno domišlijo in si znam vse predstavljati kot bi bilo realnouser posted image , ko pa je vsega konec pa vem da se to ni zgodilo in lahko živim normalno daljeuser posted image

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
28.10.2008 19:39:25   
M1987
Vsi imamo svoje fantazije. Takšne in drugačne. Vprašaj se, če se želiš odpovedat tej fantaziji (ko jo uresničiš, ni več fantazija), saj boš morala potem iskati novo...
LP

Se strinjam s teboj user posted image  Moj je tudi ene dvakrat to predlagal, sploh bi takoj če bi bila jaz za, samo ni to to pri meni. To je isto kot da me vara pred mojimi očmi. Da bi gledala kako jo liže, kako ga ona liže, kako jo... Ni šans. In pol, da se še zaljubita in ostaneta skupi. Ja res bi bila lepa pravljica user posted image  Ne, ne... Tri je že gužba

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 22:04:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?