enkratna -> RE: BOLNIŠKA in ivf (23.10.2008 19:46:19)
|
Jaz imam za sabo prvi IVF, ki se je končal v 16/17T nosečnosti. Za naprej sploh ne bom več poslušala priporočila, da moram ostati doma. Jaz sem bila med 4-stenami non-stop, še na sprehode nisem hodila (sploh po 11T, ko sem imela grozeči splav) - in potem izgubim otročka zaradi odteka plodovnice?! Blizu mi je logika dr. Pušenjaka na MON, da se pred 24T tako ali tako nič ne da storiti - če je splav na poti, ga nič ne bo ustavilo. Ker nimam nekih "vidnih oz. oprejemljivih" razlogov, da sem doma, to več ne bom. Če se mi bo zgodila krvavitev, bom takrat seveda sledila navodilom - dejstvo je namreč, da sem dvakrat krvavela, in vse kar sem ta čas počela, je bilo sprehajanje med kavčem, spalnico in kuhinjo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Prav tako se strinjam z dr. Drobničem (omemba na predavanju), da med ženskami, ki zanosijo po naravni poti in nami, "IVF-jevkami" ni razlike v poteku nosečnosti, ampak samo v njenem začetku. In tega se bom v bodoče držala. Status "mimoze" si bom dovolila le, če bodo za to res oprijemljivi razlogi. Skratka, iz tega posta veje malce mojega besa in jeze (nad tem, kar se mi je zgodilo), ne mi tega zameriti. Vsem, ki vam je priporočeno, da ostanete doma, pa sporočam le: Poslušajte svoje telo, svoje počutje.
|
|
|
|