predragi otroški čevlji (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

neja.ana -> predragi otroški čevlji (22.3.2005 14:16:12)

A ni malo preveč vsake 3 mesece odštet tako visoke vsote za te majčkene otroške čevlje in copate?

Kateri poleg cicibanovih so še kvalitetni in po ugodnejši ceni?

Lp, :rozica:

malika -> predragi otroški čevlji (22.3.2005 14:19:30)

Jaz jih kupujem v Massu in Papriki. Dokaj ugodni in nič slabši od Cicibana

Lenny -> predragi otroški čevlji (22.3.2005 14:21:59)

Tu se pa pri priči podpišem. Cene Cicibana in Superfita so katastrofalne.
Ugodno sem kupila kvečemu poletne čevlje od Fisher Price, kaj drugega pa še nisem odkrila :(

pravljica -> predragi otroški čevlji (22.3.2005 15:34:36)

tudi sama večinoma kupujem v massu...če je vse vredu z otročkovo nogo, ne rabi nekih posebnih ortopedskih podplatov, ker si nogica sama oblikuje čevelj

Anonimen -> predragi otroški čevlji (22.3.2005 15:43:30)

Ciciban ima na Litijski vedno kakšne zadnje številke in na splošno mlo nižje cene kot drugje.

Mi smo bili pa drugače včeraj v tržiču v pekotu, kjer imajo tudi diskontno prodajo. Otroški ortopedski čeveljčki za 3000 ali 4000 sit (približno).
Pač moraš vzet v zakup, da ni toliko izbire.

Jaz ji kupujem le ortopedske, za to mi ni škoda denarja, čeprav se mi včasih res zvrti ob cenah.

Anonimen -> predragi otroški čevlji (22.3.2005 15:46:13)

Jaz kupujem svakojake, mali nima nobenih problemov. So pa res dragi, 10, 12 jurju, tolk še za svoje ne dam. oz. dam, za dvoje ;)

O.K. ponavadi ima ene boljše, ene ali dvoje pa slabše "za vsak dan".

KIRA -> predragi otroški čevlji (22.3.2005 15:57:59)

jaz sem kupila tiste iz špara, ki so taki kot startaske. so bli malo manj ko 2 jurja, ampak so samo številke od 17 do 19. so pa fajn za zavezat, notri imajo frotir, da so topli, pa na podplatkih take pikice, da ne drsi, čeprav naša ne bo hodila v njih, še en lep čas. sem jih kupila, ker nekaj pač rabi - ne bova šle v nogavičkah na sprehod, sedaj ko zimsko vrečo oz. kombinezon lahko pospravim vstran..
LP

Anonimen -> predragi otroški čevlji (22.3.2005 16:10:18)

Zakaj ne v nogavičkah, Kira? Moj je vse čevlje zbrcal z nog, zato je imel obute nogavice pa pletene copate. Saj itak ne rabi čevljev, dokler ne hodi, pravzaprav je bolje, da so brez njih, da je noga bolj sproščena.

frutka_ -> predragi otroški čevlji (22.3.2005 16:16:54)

Jaz sem mojemu malemu pred tednom dni kupila prve čeveljce-Cicibanke. Po mojem mnenju so najboljši in :hudicek:dragi.

Zdaj ko je še majhen in se uči hoditi mi ni težko dati malo več denarja za čeveljce, če vem da so kvalitetni. Ko bo malo večji bom pa najbrž kupila tudi katere druge. Ampak usnjenega čeveljčka pod 5tisoč skoraj ne dobiš...

Mislim, da je tudi Play shoes odličen čevelj ter Superfit. Za cene ne vem ampak kolikor mi pač kakšne mamice povedo.

KIRA -> predragi otroški čevlji (22.3.2005 16:18:19)

eh, da bi sam v nogavičkah bla je še vedno prehladno. poleti ja, sedaj je pa še prehladno. za zimsko vrečo oz. pajaca je pa že pretoplo, ker se poti v njem.

KIRA -> predragi otroški čevlji (22.3.2005 16:20:38)

aja, sem pozabla rečt, sem tud druge gledala, sm so mi vsi bli predragi, pa pretežki za njene nogice. adidaske pa podobne reči sploh niso za dojenčke.
tejle sparovi playshoes so pa čist lahki. 9nebesa
hodit bo pa najbrž začela poleti, takrat pa niti ne bo treba kakih čeveljcev. ene sandalčke že imam, take čist mehke iz blaga (so bli darilo od ene žblj tete, ki je sploh ne poznam), ampak po vsej verjetnosti jo bom pustila nogavičkah ali boso...

mmetel6 -> predragi otroški čevlji (22.3.2005 21:17:09)

Jaz ponavadi kupujem vse čevlje v La Scarpi. Se mi ne zdijo nič slabši od Cicibanovih, pa še cenejši so. Od začetka sem kupovala Cicibanove, potem pa sem enkrat čist slučajno videla ene res cartig za punčke za 2.490 in za probo kupila. Ker nismo nikoli imeli nobenih težav, nadaljujemo naše nakupe. Tudi "poba" je od začetka imel nove, Cicibanove copatke. Zdaj pa ima za doma kar superge od svoje starejše sestrice, ostale pa ima nove, vendar tudi iz že omenjene trgovine. Znamka pa je Pami (by kids). Superge pa imata Stone. So prej premajhni kot pa se raztrgajo, pa smo doma na podeželju in ni povsod asfalta. Imajo že pomladno kolekcijo in dobiš čevlje že za štiri tisočake.
LP, Marjeta

Stran: [1]