metuljčica11
|
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica02 Pa sej ne morem verjet! A potem otroka prideta bosa k vam al kako, če morta čevlje kupovat? Joj, si čist ena tipična nova partnerka, k bi rada bivšo od tvojga prikazal v najslabši luči. Tut, če jima ne daje ne vem kakšnih oblačil s sabo, bosi in goli pa res najbrž ne prideta. Najlažje je čez mamico govort. pa še to, tut tista preživnina ponavad ni tok, kokr mora dat starš, pri katerem otroci živjo, brez da bi upoštevali čas, trud, skrb...., ki ga ima v vašem primeru mamica. Oče ima otroka po tvojem pisanju samo čez vikend, kaj pa mamica? 24 ur na dan! Ja, najlažje je nekoga blatit, pa s CSD-jem vn hodit. Bolno vse skupaj. Upam, da ne boš ti nikoli bivša in tega izkusila na svoji koži. Ja seveda jo imata otroka rada, kaj ti misliš, da otroku ljubezen kupiš s fensi oblekicami? Otrok rabi veliko več kot pa zlate čeveljčke. Ne vem, po tem kar pišeš, se mi zdi, da si že zelo zelo mlada in upam, da se ne motim. Se opravičujem, ampak tole me je pa kr razkurlo, kako odriha po mamici. Ja, tudi jst imam bivšega, zadeve so urejene, je pa njegova ta nova (zdaj tudi bivša) bila prav tako pametna kot ti, samo s to razliko, da je bil moj bivši znal zadevo uredit. Vijolica 02, iz lastnih izkušenj vem, kakšne so lahko bivše, pa čeprav narediš vse tako kot mora bit, s svojimi otroki se maščujejo proti bivšemu na vse možne načine, pa nisem mlada z možem sva pa tudi že dolgo skupaj, a počasi ti poči film pri takšnih bivših, kaj če bi se ti dala enkrat v našo kožo, poleg staršev ki gredo narazen in otrok, ki pri vsem tem NAJBOLJ trpijo, smo tukaj tudi nove partnerke, ki moramo vse to zmerjanje, očitanje, laganje itd.prenašati. Naj povem da niso vse bivše takšne, so tudi takšne, ki si ustvarijo novo življenje in se prav lepo razumejo z bivšimi in njihovimi partnerkami.Poznam primer k je bivša imela v varstvu otroka svojega bivšega.
|