Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Joj, kako sem nestrpna... 23.10.2008 9:41:10
|
|
|
|
Athina
|
Niti jst ne vem, kaj si hotla napisat, ampak te razumem Recept za take stvari je čakanje ... ... ki pa ga nobena od nas ne mara prav preveč, ampak druge ni ... Držim pesti, da bo ...
|
|
|
|
RE: Joj, kako sem nestrpna... 23.10.2008 9:45:13
|
|
|
|
nebo
|
Ma ja hotela sem napisat, če je imela, katera podobne težave, da jo je po ovulaciji torej ob vngezditvi špikalo v jajčnikih in če je imela podoben občutek, da bo vsak čas dobila M??
|
|
|
|
RE: Joj, kako sem nestrpna... 23.10.2008 10:10:50
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ma ja hotela sem napisat, če je imela, katera podobne težave, da jo je po ovulaciji torej ob vngezditvi špikalo v jajčnikih in če je imela podoben občutek, da bo vsak čas dobila M?? Verjetno vsaka druga. Jaz sem imela, ja. Še kakšen mesec po tem, ko sem zanosila, se mi je zdelo, da se bo vsak čas ulila M.
|
|
|
|
RE: Joj, kako sem nestrpna... 23.10.2008 10:11:13
|
|
|
|
tihoupanje
|
Hej...jaz imam podobno situacijo... M bi mogla dobiti 1.11. ali kasneje....vendar me že par dni vse nekam boli,kot da bo M prišla vsak čas.. ... Poskušam se zamotiti s delom....Ni druge, kot čakat.... Bolijo me joške, preveč sem lačna, imam včasih krče v trebuhu..... Čakat....čakat...čakat....
|
|
|
|
RE: Joj, kako sem nestrpna... 23.10.2008 10:49:51
|
|
|
|
nebo
|
...in kaj bova naredili...čakali, mene je, da bi že kar danes naredila test....)))) No, prsa me ne bolijo, me črviči.....lačna pa sem itak že vse življenje...))
|
|
|
|
RE: Joj, kako sem nestrpna... 23.10.2008 10:52:43
|
|
|
|
tassika
|
Jaz sem bila tudi nestrpna in sem delala tes 1 teden pred pričakovani M in rezulata je bil itak ogromni -, potem sem šla na dopust in tam v drogerijah gledala testke ampak sem rekla, da ne bom in potem sem prišla nazaj 2 dni po pričakovani M in sem naredila test in zagledala močni . Sicer je potem prišlo do SS ampak upam na boljše čase. Vglavnem hotla sem povedat, da tudi če imaš zdajle vse znamke ti bo test težko pokazal in preostane ti samo mučno čakanje. Držim pa pesti da konec meseca sporočiš da si srečka . lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?