Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba dodi, ti si res občudovanja vredna mami. Pa pridni otroci, da hodijo tako zgodaj spat. Moji so sedaj pri pravljici. lumpa6 in Hariba, enako! Bravo mamici! Moje oblačim največ v H&M cunje, najboljši mi je to, da sama skočim v štacuno, naberem cunjce, nato pa doma vse pomerimo. Če kaj ne ustreza, nesem zamenjat brez najmanjiš problemov. Sicer pa kupujem tudi v C&A, pa Špar,...hmm.......... aja, Turbo limač zna imeti tudi kaj zelo ugodnega. Moram pa vse kupiti, vsaj za prvege, drugi dve potem še kaj ponosita. Sem pa tudi dobila nekaj oblačil, ki sem jih bila zelo vesela. Mamice, napišite malo, kako vam pa kaj služba laufa s tako veliko družino? Jaz ravno zaključujem porodniško in se vračam na delo. Me že kar stiska, ker bo zelo natrpan delavnik, nimamo pa nikogar, ki bi vsaj malo pomagal pri otrocih. Tudi jaz čestitam vsem trem! Rumba - prvi mesec v službi je bil kaotičen, sedaj pa smo se kar dobro zorganizirali. Najbolj me je skrbelo kako bom "sfolgala" s cunjami (pranje, sušenje,...), a moram priznati, da imam veliko bolj pošlihtano kot med porodniško. V vrtec fanta hodita skupaj, na isto lokacijo in se zjutraj zamudimo minimalno, punca hodi v šolo (2r), pa je že samostojna, hodi na šolski avtobus skupaj z drugimi otroci z našega kraja. Vendar me vedno bolj drži, da bi bila kar doma, a finance,... ne bo šlo.