noče jesti (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


lotty4 -> noče jesti (22.10.2008 21:24:48)

Hčerkica je v desetem mesecu. Veliko sva že jedli na žlico. Takoj zjutraj flaško, potem kašico s sadjem, pa kosilo pa mal flaške čez, kakor jo je pač želela, po popoldanskem sadju kašico ali pa sadje včasih je še mal kruhka papcala, ob osmih večerjo, flaško. Zdaj noče nič več na žlico oz. tko ene 5 žličk, potem mi kaže flaško. Poje pa jo 200ml. Danes popoldne mi ni hotla nič jesti pa ji tud flaške nisem dala, pa sploh ni tečnarla, zdaj za večerjo jo je dobila in jo je pojdela 240ml.
Jest mal sumim zobek ki se ga že vidi pod kožico, kakšne pa imate ve izkušnje?




zapi -> RE: noče jesti (23.10.2008 15:32:56)

Tudi moj fantek noče in noče jesi, star je devet mesecev in imam na sumu zobke (ima dva zobka, sedaj pa zgoraj čisto napeto). Že ko ga posadim v stolček se joka, ker ve kaj ga čaka. Najbolj mu pa teknejo Millupine kašice zjutraj in zvečer. Sem vprašala nekaj časa nazaj pediatra o hrani, njegov odgovor je bil "ne ga silit s hrano, bolje da popije saj nekaj mleka", jaz se držim tega in upam da bodo zobki zelo, zelo kmalu zunaj, ker imamo včasih res noro pri hranjenju. Upam, da sem ti saj mjčkeno pomagala. 




Tisana -> RE: noče jesti (23.10.2008 19:03:22)

Pri nas so zobki in tudi noče jesti. Pri nas zmeraj "pali", če ji damo kaj takega, kar lahko gloda, da si s tem še malo dlesni drgne (grisin, piškot, krhelj jabolka, skorjo kruha...). Pol je še v vozičku nekaj časa mir [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




lotty4 -> RE: noče jesti (23.10.2008 21:46:04)

Hvala za odgovore in verjetno se res zobkki, ker mala že dolgo časa prespi celo noč, včeraj pa ga je sračkala 100 na uro.




Stran: [1]