[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.3.2005 11:16:15)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mimica -> Zmedena zaradi NS v Mariboru (22.3.2005 11:34:39)

Res je, da nima licence, samo kolikor vem dobiš izvide domov po pošti,kjer imaš vse napisano. Prav tako sem na MON-u brala odgovor od dr. Pušenjaka, da Japl res nima licecnce, je pa zelo dober in zelo cenjen diagnostik. Njegovo mnenje vsi zelo visoko cenijo. Prav tako je zelo zanesljiv ter pregleda zelo natančno ter ob najmanjšem dvomu te pošlje na dodatne preiskave. Prav zaradi tega sem se tudi sama odločila za preglede pri njemu.

Anonimen -> Zmedena zaradi NS v Mariboru (22.3.2005 11:36:56)

Bagi ce imas varjanto idi raje k onemu drugemu-ceprav sem njega imela na morfologiji in bila totalno razocarana.vendar ta naredi ns popolno, dr. japelj pa ne:)

Anonimen -> Zmedena zaradi NS v Mariboru (22.3.2005 12:43:21)

Bagi jaz sem šla na NS v kranju k dr. Riznerju. Pa tudi nima licence, je pa najboljši G v Kranju. Nima izračuna, mi je pa sam povedal, da je vse ok.
Jaz sem mu zaupala 100% in naslednjič grem tudi k njemu.

Sicer pa se mi zdi, da je 5-15 minut čisto normalno. Sploh, če se otrok "nastavi" tako, da mu ni treba iskat in če je UZ kvaliteten.

Če misliš, da je dr. Japelj (ki ga ne poznam) dober in bi rada, da ti NS on opravi, potem naredi tako, kot misliš, da je prav.

Anonimen -> Zmedena zaradi NS v Mariboru (22.3.2005 15:10:10)

Jaz nisem bila na NS pri Japlju, sem pa šla na samoplačniški UZ pri njem, ker sem hotla bit ziher da je res vse vredu in ve kaj dela (ja, pa še video sem dobila :) )...je pa tud res da zna kdaj bit malo hecen...npr. ko je delal še v porodnih se je tud že zgodilo, da je kateri focn stisnil, če je preveč jamrala med popadki :zmeden: kaj čmo...

Stran: [1]