Menstruacija v času nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lois -> Menstruacija v času nosečnosti (22.10.2008 12:59:24)

Ojla,

mene pa zanima, ali je možna redna menstruacija v času nosečnosti?

Shuka -> RE: Menstruacija v času nosečnosti (22.10.2008 13:01:34)

Če si nosečna je možno, da krvaviš, se pa temu ne reče menstruacija ampak je krvavitev zaradi česar drugega, zgleda pa že tako ja kot normalna m.

annya -> RE: Menstruacija v času nosečnosti (22.10.2008 13:01:38)

Nekaj prvih mesecev ja, da bi bila pa menst. celo nosečnost, pa še nisem slišala!

girly -> RE: Menstruacija v času nosečnosti (22.10.2008 13:27:10)

V nosečnosti ni menstruacije!!!! Lahko pa se pojavijo krvavitve iz različnih razlogov.Včasih se pri ženskah v prvih mesecih pojavi v času, ko naj bi dobila M krvavitev, ki pa je šibkejša od običajne menstruacije. Poleg tega se krvavitve pojavijo tudi ob vgnezdenju jajčeca, ko se embrio "zarije" v steno maternice, ob spontanem splavu, itd.

Lorencia -> RE: Menstruacija v času nosečnosti (22.10.2008 14:17:53)

IZVIRNO SPOROČILO: annya

Nekaj prvih mesecev ja, da bi bila pa menst. celo nosečnost, pa še nisem slišala!

Punce, dajte si na internetu poiskat KAJ JE menstruacija in zakaj pride do menstruacije...ali mislite, da ko je ženska noseča, ravnotako poteka ciklus, kjer jajčece dozori kot ponavadi...

Anonimen -> RE: Menstruacija v času nosečnosti (22.10.2008 14:20:03)

Jaz sem krvavela, takrat ko sem bila noseča. Dva meseca. Zato tud nism vedela da sem.
Kolegica je krvavela prvi mesec, potem pa ne več. Ima zdravega dveletnika.

Menstruacija ni možna,ker med nosečostjo pač nimaš ovulacij. Če bi blo to možno bi blo tud možno da že noseč zanosiš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].
Lahko pa krvaviš v nosečnosti.

Stran: [1]