jazzz27 -> RE: Oktober IVF/ICSI II.del (31.10.2008 22:14:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Pri nas pa so bli včeraj in danes problemi...... O groza. A Reša pa nista klicala? Jaz bi na vajinem mestu klicala še njega, ker zdaj sta v bistvu njegova pacienta in on udi rad vidi, da je na tekočem tudi, če je kaj narobe. Jutri okoli 11h ga kar pokličita in obrazložita kaj je bilo. A take bolečine je imela tvoja draga? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] A pa je pri njej ugotovljeno, da gre za endometriozo? Ker če je, a je šla že na laparo oz. histreo, ker tam lahko zarišča odstranijo in vsaj za malo umirijo delovanje. No, bodo punce, ki imajo enak problem gotov lažje svetovale kako in kaj. V glavnem, jutri pokličita še Reša. Je bila januarja na laparoskopiji in so ji sčistili kar se je dalo.... Potem so nama dali 6 mesecev da kaj nakuhava, vendar... No potem nama je pa kar napotnico spisal. Najprej sva imela namen do Merlota iti, pa so nama svetovali da bi pri Rešu bolje opravila, v kar že od prvega snidenja z njim dvomim. No jaz sem mislil da bi stopil v stik z njim po praznikih. Kaj pa vem, misliš da bi bilo bolje prej? Mam filing da bi me spet nazjal... Ženička se zdaj vredu poćuti in bolečin nima več. Me pa malce skrbi zakaj je odsvetoval G jemanje Klomifena to rundo. ( Sej mi je vse obrazložu, ma so mi misli begale sem ter tja..) Kruce...nisem prebrala tvoje zgodbice ampak nekako sklepam, da je tvojo ženičko fulll bolelo nekaj trenutkov. To se je tudi pri meni dogajalo, ko sem jedla klomifen. Bila pa je ovulacija. Pač močna, da me je čist ovilo. V trenutku sem bila vsa potna....srčni utrip se je full povečal...krči...ležanje brez premikanja....Vsekakor pa mine.... Ti kar pokliči Reša...ni tak zmaj, da nebi zastopu, predvsem, če gre kaj narobe. S pogovorom se da vse rešit. Velik sreče!
|
|
|
|