Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kdo vam čuva ta malega? 22.3.2005 13:27:34
|
|
|
|
lin
|
Se strinjam da je ful komot če imaš koga ki ti lahko zmeraj priskoči na pomoč. ponavadi dam jaz Lin moji tašči ker živimo v isti hiši(stanovanja ločena),včasih pa jo peljem tudi k moji mami.
|
|
|
|
Kdo vam čuva ta malega? 22.3.2005 13:33:28
|
|
|
|
L&F&B
|
Pri nama obstaja varianta le jaz, mož, redko moja mami. Tako, da je povsod zraven.
|
|
|
|
Kdo vam čuva ta malega? 22.3.2005 13:35:39
|
|
|
|
Taša
|
Meni Niko in Mašo največkrat popazi moja mama... Tašče žal nimam oz. jo imam ampak je tako kot, da je ne bi imela... Hvalabogu da imam vsaj svojo mamo in očeta, katera mi skočita na pomoč kadar je potrebno...Je pa tako z Niko tako ali tako ni problema, Maša pa se ful joka če je pri njej.... No dopoldan je v redu popoldan oz. proti večeru pa ful jok.. Verjetno je že tako utrujena da rabi samo mene...:zmeden::zmeden:!!! Mama je od nas oddaljena cca. 20 min peški, vendar bi mi včasih tako prav prišla če bi bila še bližje.. Včasih moram Niko zjutraj v vtec peljat pa je to 10 min, pa moram Mašo zbujat pa oblečit, jo ko bi bila kaka dobra dušica v bližini samo za tistih 10 min, da je ne bi bilo treba budit.... Mi je pa svoje čase preden je zbolela, zelo veliko pazila Niko tudi stara mama od mojga to se pravi Nikina in Mašina prababica, sploh ko je bila Nika bolna jaz pa sem morala v službo ker me je delodajalec grdo gledal, ker se je to pogosto dogajalo.. Nika je bila zelo rada pri njej saj jo je imela res lepo... zakar sem ji zelo hvaležna....
|
|
|
|
Kdo vam čuva ta malega? 22.3.2005 14:43:45
|
|
|
|
Natas@
|
Pri nas če je treba ga čuva moja mami, drugim pa ga zaenkrat še ne bi zaupala. Bo pa kaj kmalu tudi to treba.:(
|
|
|
|
Kdo vam čuva ta malega? 22.3.2005 15:27:29
|
|
|
|
Ajsha
|
Mi imamo pa najboljšega dedija za take primere... Vse obvlada in vse poštima, tako da me nikoli ne skrbi. Malo posnemam metuljčico - hvala ata! LP!
|
|
|
|
Kdo vam čuva ta malega? 22.3.2005 16:21:22
|
|
|
|
polona2
|
Moji starši, njegovi starši ali sestre-tetice, moja babica, uf, kar se tiče varstva pa res nimam problemov, sem bila tudi že cel dan odsotna, po so jo zvozili brez težav :bravo:!!!
|
|
|
|
Kdo vam čuva ta malega? 22.3.2005 17:19:09
|
|
|
|
Magi*
|
mož, mama, sestra. v tem vrstnem redu.
|
|
|
|
Kdo vam čuva ta malega? 22.3.2005 17:20:03
|
|
|
|
Stefka
|
Čez dan je v privat varstvu, kjer jo čuva fantastčna mlada gospa :bravo: in ima še 3 otročičke. Vsake kvarte prespi pri tašči in tastu :bravo:, kjer se ima super. Tako da nimava nobene slabe vesti, sva si pa zdaj omislila tudi varuško (1000/uro), za kakšne krajše večerne izletke. Ta mala gre namreč ob pol sedmih spat :zaspan: in bi si lahko mirno večkrat privoščila kakšen kino, večerjo... nekaj za naju. Tako sva se odločila, da če imava denar za večerjo, imava tudi tiste 3 jurje več, da brez slabe vesti ob sedmih zvečer naročiva varuško, da bo tam. Jo pa dobro poznava, pazila jo je že na najini poroki in je tudi spala pri njej, tako da sva vesela, da sva se tako zmenila. Prvič pride v nedeljo. Bravo midva!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?