|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok in gobe
22.10.2008 10:02:59   
drevozivljenja
a lahko 4 letni otrok je gobe?recimo štorovke?ne upam mu dajati...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrok in gobe
22.10.2008 10:07:00   
Volga
Saj jih verjetno ne bo pojedel dve kili user posted image  kaj pa vem no, gobe se uporablja bolj kot začimbe, naj bi se jih, no, malo mu jih pa že lahko daš.

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2008 10:17:01   
Naja30
Pri 4-ih verjetno že lahko. user posted image
Moja včasih poje kakšno na pici.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2008 10:28:56   
Lenny
Brez težav tudi mlajši od 4. let. Gobova juha, rižota z gobami, gobe v kisu (štorovke), ...... naj le poskusi user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2008 11:04:17   
Kontrakarambolšrauf
Že v jaslih imajo gobovo juho na jedilniku.

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2008 12:28:23   
blaža
Moj petletnik obožuje šampinjone na pici. Sej jih ne poje spet toliko, ampak zvečer mu jih ne dovolim jesti, ker so težje prebavljive.

(odgovor članu Kontrakarambolšrauf)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2008 12:39:02   
nežka
Sploh kakšne šampinjone lahko brez problema daješ, pa tudi druge verjetno brez težav. Upoštevaj le, da so težke za želodček.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2008 15:16:20   
tojeto1
Meni je pediatrinja rekla, da do 3. let ne priporoča jesti gobe. Mi smo se tega držali, ti pa se odloči.

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2008 15:24:07   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: tojeto1

Meni je pediatrinja rekla, da do 3. let ne priporoča jesti gobe. Mi smo se tega držali, ti pa se odloči.

ja pa saj pravi, da je njen otrok 4 leta star. v čem je potem problem?

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2008 20:37:34   
jakaracman
Pri gobah in otrocih je problem pri gobah pri katerih je možnost zastrupitve.S tem mislim gobe, ki so nabrane in so lahko strupene ali pa neužitne.Otroška jetra ponavadi ne prenesejo strupov in zato lahko pride tudi do smrti, medtem ko jo odrasla oseba odnese z nekaj dnevi ležanja na oddelku za zastrupitve.
Šampinjoni na pici jasno ne predstavljajo tega tveganja in pa tudi odrasli ne pozabimo , da je goba začimba in pa pravilno pripravo le teh.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?