Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz povečini vse kupujem v Lidlu in sem s kvaliteto njihovih izdelkov zelo zadovoljna. V drugo trgovino grem iskat samo tiste stvari, ki jih v Lidlu nimajo. Parkrat sem bila tudi v Hoferju in moram rečt, da so mi tudi njihove stvari všeč. Imam pa Lidl bližje kot Hofer, zato tudi povečini nakupujem v njem.
V Lidla ne grem prav pogosto, ker ga nimam pri roki, sem bila pa zadovoljna z večino stvari, ki sem jih tam kupila. V Hoferja pa še manjkrat in ne morem komentrirati. Najraje kupujem v Sparu.
< Sporočilo je popravil alička -- 5.11.2008 9:38:18 >
hofer in lidl - v obe trgovini prav rada grem. Ogromno stvari kupim tle. Ker imam obe trgovini zlo blizu, grem enkrat v eno in drugič v drugo, mal pa pogledam tudi reklame, ki jih dobim domov, pa vidim kaj imajo v akciji in kakšno ponudbo majo. z vsem sem do sedaj že zadovoljna. drugače pa vedno kaj novega kupim, že za to da pač poskusimo, da vidimo kak je. a tudi te dve trgovini so precej bolj ugodne kot pa kake druge.