Anonimen -> RE: V pričakovanju druge M .. (12.1.2009 12:46:20)
|
MAŠKA Jo ne obsojam veš... zarad njenih besed. U bistvu jo nism razumela..., kaj sploh hoče in za kaj na tak način sploh govori... Koec najinega pogovora me je pustil brez besed in me pripeljal do tega kar si napisala. To je bila samo pikica v mojmu trebuščku..., nisem je imela možnosti videti, jo v naročju držati, jo lupčkati, se z njo igrati..., ji prepevati in zgodbice brati.... To sm napisala nam puncam, ki tako močno objokujemo in tako težko prebolevamo to izgubo.... Puncam, ki zanemarijo sebe in druge in ne vidijo smisla... , ne vidijo ničesar pozitivnega...Napisala sem zato, da pogledamo z druge strani in... sprejmemo, da sploh ni tako hudo, da se dogajajo že hujše stvari, še hujše manipulacije čustev , še hujše izgube....in občudujem ljudi (mojo taščo), ki s tem so se soočali... , to preživeli. Ja, razumem mojo taščo..., ne zamerim ji niti besedice.... Pustila me je pač brez besed..., mi dala misliti..., me na en način porinila naprej..... Kot sm napisala... , spomina mi ne more vzet noben. Enkrat sm bla nosečka,..., pač ni uspelo..., vem...oz. srčno upam, da v drugo bo. Kdaj bo... pa času čas.
|
|
|
|