Anonimen -> RE: V pričakovanju druge M .. (2.1.2009 10:50:59)
|
Puncee..., pozdravljene! Sem nazaj.., umirjen začetek N.L. Tudi dočakala sem ga tako. V trenirki... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] To je pa res noro. Nobenga lišpanja in skakanja po mrazeku. Sm šla sam pred blok gledat ognjemet. Švabom se meša ... na vsakem vogalu ognjemet.. in to fenomenalen ognjemet. Skratka, lepo je blo... Če bo tko umirjeno cel let, se ne bom prav nič pritoževala. Mam pa problem. Mi moja mala nagaja. Punce moje, kaj takega še ne. Dol mam tako vnetje, tok srbi, boli, peče..., tok mam otečeno, da kavbojk sploh gor ne morem met. Prv take male ranice mam. Nimam pojma od česa in kaj... Kar z lepega. Ma kera kakšen naraven nasvet..., brez Canastena? Spomnim pa se, da sem mela podobno težavo, v blažji obliki.. julija preden sm zvedla za nosečnost. Če so to kakšni znaki, potrpim.... Drugač pa... ne izgubite upanja..., mesci tako hitro minevajo.., res hitro. Jst sm bla čist boga, ko sm kr hotla in hotla in rinla.. in bi kr na silo vse..., pa ne gre. Čas je potreben za vse, ta pa tako hitro mineva. Vse enkrat pridemo na svoje. Men je neki mal slabo ampak na intervale, to povezujem z včerajšnjo celodnevno vožnjo... Nek tak občutek mam... , nek drugačen in zanimiv. Sm mojmu učeri rekla, da mam občutek, da sm nosečka. :-) Sm smešna, vem... sam je želja tko velika, da si kr umišljam. Mogoče pa ne..., do 5. januarja počakam... MAŠKA..., kaj je s teboj...?! Lupčka vsem vam v tem letu... pa nasmeha na obrazke..
|
|
|
|