malaMravljica -> RE: V pričakovanju druge M .. (22.12.2008 12:01:54)
|
Tassika, pa poglej z druge strani in bos videla, da v bistvu si avto samo krstila. No, saj vem, da ti je hudo in ti ni do smeha, samo kot pravijo druge, saj je bil samo pleh, glavno da tebi ni nic, pa se kot prtavis, niti ni veliko skode. Cez par tednov se niti spomnila ne bos vec na to. Pa se nekaj o meni in avtu. Moj se je odlocu, da bova moj avto sparala cez zimo in nisva oz. mi ni dal gor zimskih gum in moram sedaj vozit njegov avto, ki je hkrati se sluzbeni. Joj, jaz imam enega majhnega, ta je pa cela ladja, se sicer lepo pelje, samo v mestu pa itak moras imet sreco, da dobis kaksen parkirni prostor in sedaj jaz vedno zaparkiram ene 200 m izven pes cone in potem pesacim na vse strani mesta. Nova oblika rekreacije. Pa se vedno placam parkirisce le za 1 uro in potem res hitim, da ne dobim kazni. Joj, kar nekaj vas je novih, na zalost. Pa saj bo kmalu soncek vsem svetil, eni se je ze prikazal soncni zarek. Joj, sem res tako vesela za Masko. Pa se nekaj, midva si greva popoldne kupit bozicno darilo. Pojma nimam kaj bova izbrala, se pa ze veselim. Smrekca ze stoji tudi pri nas, sedaj sem sredi generalnega ciscenja stanovanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] tako se mi ne da danes. LP
|
|
|
|