tassika -> RE: V pričakovanju druge M .. (16.12.2008 17:45:20)
|
Strumfek ne jokat, vem kako je to, ne moremo iz svoje kože in pozabit, na vse skupaj imam jaz še sodelavko, ki je noseča in je od vsega začetka na bolniški, rok pa ima enkrat maja, malo za mano. pa sploh ni hotla imet otrok, jaz, ki sem si ga pa želela, se pa takole igra z mano, res sem včasih jezna. danes sem se v službi pogovarjala s šefico in sem ji vse povedala, da me januarja nekaj časa ne bo, ker bom po preiskavah, pa da me mogoče tudi februarja ne bo, ker ne vem kdaj grem polip odstranit. Na vsak nov pregled ko grem najdejo nekaj drugega. Včasih sem jezna, drugič sem žalostna, predvsem pa sploh nočem razmišljat, pa moram, ker imam itak vse zmešano sedaj. Sploh ne poznam več svojega telesea, ves čas imam neke izcedke, skos me nekaj špika in boli, pojma nimam kaj se sploh dogaja, pol mi pa še mo teži, ker je nataknjen, ker že od oktobra nisva, ker imam skos neke težave[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Ob torkih sem prav srečna, ker sem sama, da se vsedem in ne delam nič. Mogoče pa ti na svoj pdp zagledaš novi plusek, nikoli ne veš.
|
|
|
|