strumf -> RE: V pričakovanju druge M .. (1.11.2008 19:30:36)
|
živjo punce. midva z dragim sva tudi končala obhod pokopališč. imamo kar nekaj grobov, pa še to niso vsi na istem pokopališču. to sva rešila sedaj zvečer, ko ni gužve, pa še svečke tako lepo gorijo. poleg tega pa še ljudi ne vidiš, ker je vse temno. sem pri križu prižgala belo svečko za najinega fantka, ker nima grobeka, tak da sem dobila solzne oči, moj dragi pa je kr utihnil. sedaj pa sem še nažgala nekaj čajnih svečk po stanovanju, ker bi je svetloba svečke všeč in me pomirja, pa še na najinega fantka se tak lepo spomnim. mi je zlo hudo, ampak bo šlo. glede abrazije. ker sem bila že dokaj visoko noseča 20tednov, sem dobila prvo nekaj tablet vaginalno-mi je G rekla, da če bi bila manj noseča bi v roku treh ur splavila-krvavela. potem sem čez tri ure morala polizati neko tableto in ker še nisem v roku treh ur nič krvavela še eno dozo lizanja tablet (umetni). ko sem polizala zadnjo tableto so me umetni tako zdrmali, da sem rodila v roku 10-15min. potem sem dobila narkozo, da je G sčistila maternico in porodila posteljico. ostala sem še čez noč v bolnici. krvavela sem grozno dolgo in na momente zelo močno, cca 14 dni. je pa moja kolegica bila noseča cca 6 tednov, in ni bilo utripa, je morala splaviti s pomočjo tablet (vaginalno) in je šla še isti dan domov, je pa rekla, da je samo močno krvavela in je imela krče kot pri M. vendar je splavila v bolnišnici. upam, Liiya da sem ti kaj pomagala sabri, jaz sem imela bolniške 20 dni (baje toliko dni kolikor tednov si bila noseča). Mi je G rekla, pa da lahko še to podaljša, če seveda želim.
|
|
|
|