Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 8:59:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Brivski aparat ali pa nov stol za k računalniku:)-
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 9:00:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ponavadi kupim kaj za oblečt. Ker zelo rada zapravljam, pa imam vsaj en opravičljiv razlog za to.
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 9:07:36
|
|
|
|
Skye
|
podariš mu sama sebe z veliko rdečo mašljo okoli telesa;)
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 9:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Nabavi veliko škatel od največje do najmanjše. V zadnjo daj stekleničko, pleničko,pa omelce za brisat prah.To naj bo sporočilce,da bo od zdej naprej gospodinja in pomoč pri dojenčku:)-:)-:)- Za pravo darilo mam pa tudi jaz težave:kakšno majico za prihajajočo pomlad, trenirko,vetrovko.....:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 9:15:44
|
|
|
|
borovnička
|
jaaa skye to je superca ideja. Lepo se oblečeš, mal romantike vklopiš, se zapakiraš v eno veliiiiiko škatlo (glede na to, da si srečka :nosecka: in pol bolj počas vn skočiš :)-:)-:)-
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 9:22:51
|
|
|
|
Neža81
|
Jaz sem mislila, da je moj :love: bil letos januarja star 30 let, zato sem mu kupila zadnji model Festinine ure, ki je bil znižan iz 76 na 48 jurjov. Star pa je bil 29, ne pa 30 let! :)-:)-:)- Hecam se! Seveda vem, kolko je star!!!:)-:)- Res pa sem mu kupla Festinino uro, ker je bila tak znižana in si jo je že dolgo želel. Verjetno sem tisti dan bla res dobre volje, da sem naredla to naložbo. :)- :)-:)- Zato pa mi še zdaj odplačuje - največ ponoči z :sloncek::sloncek::sloncek:!!! :)-:)-:)- Lani pa sem mu ku kupila tako lepo srajco S.Oliver in kravato S.Oliver. Že zdaj pa razmišlam, kaj mu naj kupim drzgo leto za 30. roj dan! Če ne bom zanosla, pa bom kupla kar igračo :duda:, da se bo začel navajati. Celo ono bom kupl ako lula in ko se smeji ter joče, če ji dudo ven vzameš. Ponoči okrog 2.00 bom šla kao na WC, v resnici pa bom šla :duda: vzeti dudo iz ust, da se bo drla. Naj se navadi ponoči vstajat in malo popazit na :duda:. Hm, danes sem neke dobre vole! Neža
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 9:27:33
|
|
|
|
borovnička
|
:)-:)-:)-:)- neža, tale z dojenčkom pa sploh ni slaba ideja :)-:)-:)-:)- Unga mu kupi, ko je ko pravi, ko se mu obrazek premika, pa ko se smeje in joka, pa jest mu daš, pa se še celo pokaka pa polula. Madona bo mel dela! :)-:)-:)-:)- To bom tud jest svojemu dala, ko bom enkrat srečka :nosecka: seveda. :bravo::bravo::bravo: Super ideja! :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 10:07:33
|
|
|
|
tinica
|
Joj jaz sem brez idej, vendar moram povedati da sem se ti zelo nasmejala Neža!!!!!
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 10:10:37
|
|
|
|
Udb
|
Neža, moj bo tudi drugo leto 30!!!!!!!!
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 10:30:46
|
|
|
|
Neža81
|
Udb, te pa ga bomo pile, ko bodo 30 stari!!! :)-:)-:)-
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 10:44:16
|
|
|
|
emaa
|
midva bova pa oba naslednje leto 30, pa bi za najina r.d hotla samo eno malo :duda:, bo čisto dovolj.
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 10:53:27
|
|
|
|
Skye
|
uj moj bo naslednje leto že 34....jaz pa 30...želja pa je enaka kot od eme.....ena mala :duda::bravo::bravo:
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 10:53:29
|
|
|
|
buškica
|
Najboljše darilo je majhna pozornost. VCerjemi da mu bo več pomenilo kot kakšno drago darilo. Zdej če je okrogla, potem se moraš malo bolj potruditi. Jest vem da sem mojemu danes kupila za vse rojstne dneve do 40.leta darilo. Dobil je klavir ki si ga želi ze vse življenje. je pa ironija da sva se ravno včeraj skregala, dons pa tako lepo darilo.Ampak sva se že pobotala. samo ne napačno razumet, to darilo ni zaradi včerajšnega krega. Tega imava naročenga ze par mesecev. Dons je kot majhen otrok.:bravo:
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 11:04:30
|
|
|
|
tinkamiška
|
Buškica, sem vesela, da sta poštimala, darilo je pa res lepo, madonca, zdej bo pa muzika v bajti:)- Tinka
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 11:09:41
|
|
|
|
buškica
|
Ah, to je že vseskozi, sej ima doma že enga apak ta je z orglami. Jest se sicer na to ne spoznam , ampak on je v 9nebesa. Drugače je glasbeniik z dušo in srcem.
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 11:10:42
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja pol si ga pa res razveselila:):):) LP, Tinka
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 11:25:40
|
|
|
|
pupika
|
Jaz sem letos za 29 r.dan kupila digitalni fotoaparat, ker si ga je tako želel. Malo ga po ovinkih vprašaj kaj si želi.
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 11:28:31
|
|
|
|
Udb
|
Kdo je za orglami, buškica?
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 11:45:59
|
|
|
|
buškica
|
moj možek
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 11:53:55
|
|
|
|
Udb
|
moj tud!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 12:06:33
|
|
|
|
buškica
|
a tvoj tud špila?
|
|
|
|
Kaj kupiti za rojstni dan?!? 22.3.2005 12:11:30
|
|
|
|
TANTRA
|
Ojoj, kolk bodo otročki :duda::duda::duda: muzikalni v takem okolju... Jaz mojemu ponavadi kupim kakšen pulover, srajčko, majčko, perilo v Sportini ...Vedno prav pride... Za okroglo pa bo moral še počakat...Sem rekla, da bo za 50 rojstni dan dobil pisoar s pokrovom!!!! Da mu ne bo treba sedet na wc in bo lažje zadel.... Če boš mamica Mojca:nosecka:, pa mu kupi knjigo bodoči očka al kako se reče, ki jo tu na ringaraja priporočajo, zraven pa kako nežno toaletno vodico, ki ti bo dišala.... Ma ni da ni, da boš našla idejo... :miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?