|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Baby center
22.3.2005 8:16:15   
Čiračara
Dobro jutro:sloncek:

Nekje sem prebrala, da imajo v Baby centrih tudi nekaj oblačil za nosečnice. Mislim, da La vie in verjetno je kar drago....Ste kupile tam kaj zase?

En lep sončen dan želim:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Baby center
22.3.2005 8:30:43   
Anonimen
Probaj v h&m, vceraj sem bila tam in imajo kar nekaj frajerskih cot:bravo:Med njimi se najde tudi kaj sexy:)

Za bc pa nevem, samo mislim, daje tudi kar dragi, glede na druge izdelke!:ups:

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Baby center
22.3.2005 8:46:50   
Tiamo
V BTC-ju imajo v babycentru oblačila Lavie...vendar so za moje pojme predraga.:grrr::grrr:

V Emporiumu imajo prav fletna oblačila in zmerne cene, vendar je bilo meni vse preveliko :((:((

V H&M pa nisem zasledila nič za nosečnice, imajo pa veliko stvari, ki se jih da nosit v nosečnosti. Samo ne hodi popoldne tja, ker je taka gužva, brez ventilacije,...Jaz sem si kupila eno veliko ruto, ki jo bom uporabila, kot pas čez trebuh in rit..tako nekako kot je prikazano na neckermanovi sliki. http://www.neckermann.si/article.asp?docid=388570&class=000100040022

drugače sem si naročila nekaj stvari preko neckermanna..pa jih še čakam.:zmeden:

LP Tia74

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Baby center
22.3.2005 8:49:38   
Anonimen
Oblačila za nosečnice imajo v H&m-u v mariboru v kletni etazi:) Drugače pa res če imaš čas idi dopoldan, ker je popoldan res huda guzva:grrr:pa se ful je vroče v trgovini:zmeden:

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Baby center
22.3.2005 8:56:13   
Janika
V la vie sem kupila hlače ki jih nosim že celo zimo.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Baby center
22.3.2005 9:48:24   
Anonimen
JAz sem v La Vie kupila le ene hlače, žametne,v bež barvi, spredaj na trakce. In sem bila zelo razočarana:(
Saj tam, ko sem jih probavala, so bile super, lepe, krasne.
Ko sem jih pa začela nosit pa so mi skoz lezle dol, rit sem imela kot :sloncek: v njih, poznala so se kolena, pa še spodaj so mi po šivih razpokale. Ostale so mi prevelike do zadnjega meseca:grrr:
Ostalo sem kupovala v Kepici v Hali A in v Popku.

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Baby center
22.3.2005 10:52:02   
Petra P.
V la Vie sem kupila samo 2 modrčka za dojenje. Draga za znoret, ampak ju še vedno uporabljam (že skoraj leto). Sicer smo cunje kupovali v C&a v Avstriji in v H&M v Mariboru. Zelo luštne in tudi kvalitetne cunje. Bodo brez problema zdržale še eno nosečnost :)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Baby center
22.3.2005 10:55:56   
Lunca1
Meni je v Sloveniji najbolj všeč Popek (pri magistratu), je tudi cenejši. največ p SEM KUPILA V c&a.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?