nakup orhidej preko spleta (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Od rožce do solatke

Sporočilo

mojcazani -> nakup orhidej preko spleta (21.10.2008 20:08:23)

mene zanima,če je že katera kupila orhidejo preko spleta?kakšne so vaše izkušnje so prispele lepe in kakšna je bila poštnina?

Mišni -> RE: nakup orhidej preko spleta (21.10.2008 21:38:50)

Kje se jih pa da kupit? Imaš kakšen link?

brina 1 -> RE: nakup orhidej preko spleta (22.10.2008 8:55:01)

Lep pozdrav, jaz sem jih naročila ravno prejšnji teden, orhideje so prispele čisto cele, jih popolnoma zaščitijo. Prispele so iz Maribora, res super !

Mišni -> RE: nakup orhidej preko spleta (22.10.2008 11:03:33)

IZVIRNO SPOROČILO: brina 1

Lep pozdrav, jaz sem jih naročila ravno prejšnji teden, orhideje so prispele čisto cele, jih popolnoma zaščitijo. Prispele so iz Maribora, res super !

A daš ti lahko kakšen link mogoče?

dana -> RE: nakup orhidej preko spleta (22.10.2008 14:07:50)

Moja sestra jih je tud lani naročila in to kar nekaj komadov. Ena od njih je merila več kot 1 meter. Vse so bile lepo obložene s papirjem, tako da skoraj ni bilo nobenih poškodovanih listov.
Jo bom vprašala kje je to nabavila pa vam povem.

Mišni -> RE: nakup orhidej preko spleta (22.10.2008 14:36:44)

Jo bom vprašala kje je to nabavila pa vam povem.

Jaaa, daj, vsaj ti me ne ignoriraj, proooooosim.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mojcazani -> RE: nakup orhidej preko spleta (22.10.2008 18:28:42)

jaz sem šla pod orhideje.com.imajo pa čudovite orhideje pa še drage niso.brina kje pa si jih ti kupila,da si dobila iz maribora?

Pikapolonica_ -> RE: nakup orhidej preko spleta (24.10.2008 9:31:03)

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: brina 1

A daš ti lahko kakšen link mogoče?

A maš občutek, da te nihče ne vidi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

cuddy -> RE: nakup orhidej preko spleta (27.10.2008 14:02:18)

ojla.
Ja jaz sem naročila orhideje in so bile v prfektnem stanju, glede na to dasem jih naročala v decembru.
Link je www.orhideja.com.
Pošljejo po pošti, fajn založene s papirjem. Naročila sem jih ene 5, zase za sestro in kolegico, tk oda stroškov s poštnino skoraj ni bilo, ker smo si delile. Naročila sem eno k je merila skoraj 1,5 metra in je cvetela in ni odpadel niti en cvet.
Gospod je full prijazen.
Sam žal sem morala kar nekja orhidej kupit, da sem ugotovila, da žal pri meni ne uspevajo, ker imam samo severna in južna okna. Poleti je dobro ker je dovolj svetlobe, pozimi pa "usahnejo".
Tko da če imate dovolj svetlobe, kar v nakup orhidej.

Lp

zaljubljena23 -> RE: nakup orhidej preko spleta (3.11.2008 9:38:08)

Še ena, ki je kar nekaj orhidej naročila preko spleta, sicer večinoma in tujine, nekaj se nas je skupaj nabralo, tako da smo si stroške poštnine razdelili, moje pridobitve vidite v spodnjem albumu pod kategorijo orhideje iz tujine

Stran: [1]