|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro!!!
22.3.2005 9:36:00   
borovnička
eh udb, čak, ti bom pa jest mal zapela, če že ti ne moreš...

naša četica koraka, strumno in veselo, mi pa vsi najboljše volje zdaj gremo na deeloo, mi pa vsi najboljše volje zdaj gremo na deeelooo...

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Udb bomo pomagali kazalce premakniti, da bo mogla svoje telesce na sončka odpeljaatii, da bo mogla svoje telesce na sončka odpeljati.

jej jej jej juhuhuuuuu :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Zdej pa samo povej, če je vsaj pikico pomagal?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Dobro jutro!!!
22.3.2005 9:48:30   
mauri
Dobro jutro/dan tudi z moje strani!

A ni grozno sedet v pisarni zunaj pa tak sonček???
Borovnička dobr si ti tole spesnila:bravo:. Sem še jaz postala boljše volje :), čeprav ni bilo namenjeno meni.
Jaz po 52-tih dneh še vedno čakam :hudicek: M.(test je bil v petek negativen), zdaj pa samo upam, da je ne dobim jutri ali v petek oz. da je sploh ne dobim (upanje še vedno obstaja), ker imam seminar. Bi bilo čudno k bi se tm zvijala od bolečin.

Bejbe mejte se, naj vam služba čim hitreje mine, potem pa na sončka!!!

Mauri :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 27
   Dobro jutro!!!
22.3.2005 9:56:08   
borovnička
Mauri, tu v mb, je sonček posijal. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: juhuhuuuuuu :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Joj te :hudicek: tečke rdeče. Če bi se jih dal z zakonom prepovedat za tistih 9 mesecev, bi jest taprva stala v vrsti za podpisat! Samo nimamo kaj. Treba veselo na delo mal hopa cupa, pol pa čakat pa čakat. Enkrat smo tu na RR odplesale indijanski ples prosti :hudicek:, pa zgleda da tud to ne pomaga. Bomo mogle kako drugo taktiko ubrat.

Mauri a ti tud ne moreš pesmic pet v službi? Men je včasih pomagal, da sem mal zapela al pa se kar mal sama s sabo pomenila. Sem tud delala v pisarni, pa so me sodelavci mal čudno gledal :)-:)-:)-:)- ampak pol so se pa navadli. Pa ni dolg minil, ko so tud oni na trenutke mal veselja iz sebe spravli.

Pozdravček tudi tebi, en tak fejst vesel pa fejst sončkast :rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 28
   Dobro jutro!!!
22.3.2005 10:00:22   
Udb
borovnička :)-:)-:)-:)-:)- ti pa si faca!!!!! Pesmica je ful pomagala!!! Sem takoj boljše volje ratala!!!!!:)-

Kako pa to da si ti tako dobre volje????????

Neposredna povezava do sporočila: 29
   Dobro jutro!!!
22.3.2005 10:05:07   
borovnička
Udb, nimam pojma. sem z obema nogama stabilno vstala, pa noč je bila razgibana, ko sva končno šla ata na mamo, po enem tednu :)-:)-:)-:)-

No, samo da je pomagal! Jej jej jej juhuhuuuuu :bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo:

Zdej te moramo vedno v dobro voljo spravit, ker imaš svoj zakladek pod srčkom. Ne smeš bit nič žalostna al pa slabe volje. Joj bo to en vesel dojenček!!! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Ti mu vsak dan kaj zapoj, boš vidla, ko bo ven prijokal, bo že znal pet :)-:)-:)-:)-

Pravijo, da je smeh nalezljiv, pa še škodi ne. No razen kadar nas lulat tišči, pol pa ni fajn lužce za sabo puščat :)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 30
   Dobro jutro!!!
22.3.2005 10:06:38   
Udb
borovnička - za petje nikar ne skrbi - to je vsakodnevno početje razen v službi - saj zato pa hodim v šolo!!

Neposredna povezava do sporočila: 31
   Dobro jutro!!!
22.3.2005 10:11:29   
borovnička
katero šolo pa delaš?

mene sonček pa petje vedno v dobro voljo spravijo. Če mi pa ni za pet, pol pa mojemu dragemu rečem, naj mi kaj zapoje, pa sem takoj boljše volje. :bravo::bravo::bravo::bravo: Ker on pa res nekam čudno škriplje in bi se še gluh začel smejat :)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 32
   Dobro jutro!!!
22.3.2005 10:23:39   
Udb
srednjo glasbeno

Neposredna povezava do sporočila: 33
   Dobro jutro!!!
22.3.2005 10:25:42   
borovnička
ahaaa, ja seveda, pol pa pesmic in muzike ne manjka! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 34
   Dobro jutro!!!
22.3.2005 10:26:47   
Skye
no ko smo že pri pesmicah, pa še ena;)

Zvončki in trobentice, mačice, vijolice
spet iz zemlje vzklijejo, saj pomlad je tu.

Travica ozeleni, vse v gozdu oživi,
kukav'ca zapoje nam svoj napev ku-ku.

Cingu-lingu-lingu-lin poje zvonček potepin,
zraven pa trobentica trobi tra-ra-ra.

:)-:)-:)-

Udb kateri instrument pa igraš?
Jaz sem hodila v osnovno glasbeno...igrala klavir.

Neposredna povezava do sporočila: 35
   Dobro jutro!!!
22.3.2005 10:55:23   
Udb
Skye - sem na solopetju!

Neposredna povezava do sporočila: 36
   Dobro jutro!!!
22.3.2005 11:29:09   
KIRA
haj UDB!
ne bušija nimam več kot po navadi - saj veste da sem bolj rubensove postave. men se do 6 meseca ni nič poznalo, najbrž se mi sedaj tud ne bo, ker sem spet malo neješča. ampak ni tako hudo kot zadnjič
se pa opravičujem, da sem prejle tako izginila. sem šla tisto svinjarijo s cukrom posaugat, pol mi je pa še bebica na rokah zaspala, pa sem jo kar pustila naj počiva. če je pa moj sonček in se takoooo radi crkljava. tako je bla lepa kot kak angelček.
kako pa tvoj buši UDB???? lahko vse ješ? men je zadnjič zasmrdela pica. niti 1 grižljaja je nisem spravila dol, v prejšnji nosečnosti pa sem v glavnem samo pice jedla, ekr mi za drugo ni blo..
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 37
   Dobro jutro!!!
22.3.2005 11:37:25   
Udb
Kira!! Moj buši se stagnira - vsaj na pogled - hlače pa že rahlo tiščijo!! (zanimivo) Jem lahko vse - sladko mi ne paše preveč - mogoče je tudi to razlog, da sem celo malo shujšala - prej so bile sladkarije moja glavna hrana!! Pica pa tudi meni ne paše preveč - prej je pa pasala!!

Neposredna povezava do sporočila: 38
   Dobro jutro!!!
22.3.2005 12:38:18   
mauri
Borovnička, komaj zdaj imam čas da ti odpišem. Me je direktor zasul z delom.

Imate še sonček? Pri nas v Lj. ga žal ni več.:((

Mi včasih kar vsi skupaj kaj zapojemo v službi, če je čas, včasih še malo zaplešemo.:sloncek:, da je vzdušje boljše in lažje delamo.

En lep pozdravček!!! :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?