|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj?
21.10.2008 16:24:07   
drevozivljenja
moj sin je star 4,5 let...že 2,5 let je bez plenic..-.no in že 2 dni se polula v hlače in pride povedat da se je s sokom poljao...ne vem či mu je všeč če je moker??to se  še ni zgodilo..user posted image ...ampak on pove da je sok jaz pa povoham in smrdijo hlače po urinu...naj povem da ve da sem noseča in da pride še en član...mogoče je to krivo...no ne vem več..noseča sem 4 mesce ampak do zdaj se še ni zgodilo da bi v hlače lulao!!a jee samo obdobje?ponoči je suh tud že 2,5 let.user posted image prosim za nasvete..danes se že 2 krat polulao
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj naj?
21.10.2008 16:29:45   
madela
Morda pa se je kaj prehladil in je to posledica tega. Ali pa se mu je v vrtcu ali kje drugje zgodilo kaj takega,kar ga je prizadelo in zato lula.
A je fant  zdrav trenutno?

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2008 16:31:38   
drevozivljenja
zdrav je ja..ne hodi vrtec..je domauser posted image ...ne vem no..kot bi iskal pozornost ali kaj..ne vem res...smešno mu je ko se polula...s tem nikoli nismo imeli težavv.ponoči tudi sam vstane pa gre lulat če mu je sila.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2008 17:13:25   
madela
Morda bi pa res lahko bil ljubosumen,čeprav se mi zdi malo verjetno. Malo verjetno,zato ker še novega člana ni na svetu in mu ne jemlje pozornost,kar se bo kasneje sigurno zgodilo. Kako pa je sprejel novico,da bo dobil bratca ali sestrico?
Počakaj še malo pa se bo morda nehalo samo od sebe. Kaj pa on pravi,zakaj se polula?
Verjetno ni nič narobe in je samo obdobje,če se bo pa nadaljevalo,bi pa bilo dobro it k zdravniku,da pregleda urin,da ni kaj narobe-morda kako vnetje. e bi pa kaj tožil,da ga peče ali boli,ko lula pa kar takoj.

Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2008 17:33:51   
drevozivljenja
zdaj pa je dobro..vse postarem.user posted image lula na školkouser posted image ...ne vem kaj ga je sploh prijelo-eh...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2008 18:18:39   
madela
user posted image user posted image  No pa se je samo uredilo. Morda se mu preprosto ni ljubilo it na stranišče,ker je imel druge opravke.
Tudi našemu se to zgodi,ali pa je prepozen in mu uide.

Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2008 10:08:11   
Meceno
No, nimate še novega člana.....da te pripravimuser posted image

Moj brat je bil star 11let ko sem se jaz rodila. In se je frajer polulal parkrat v hlače, vzel mojo flašo z mlekom...kremouser posted image
In valda je bila moja mami huda. Njemu pa ni šlo v glavo zakaj me tako hvalijo ko sem se polulala,... user posted image  in je sprobal še onuser posted image .
Celo ko je moje mleko pil, ga je moja mami zasačila v pozi dojenčka ( noge v zrakuser posted image )

Tak da,... sto ludi-sto čudiuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?