malania
|
No, ne vem če paše sem, ampak ko sem razmišljala... sem prišla do ugotovitve, da čiščenje kopalnice spada med gospodinjske zadeve... če pa sm zgrešila, me mirno prestavte. No, da začnem. Kar se tiče čistoče sem kar precej ''zakomplicirana'' - no, ne vem če je to pravi izraz, ampak meni se to ''kompliciranje'' zdi čisto normalno, ker smo pri nas doma navajeni tako. Torej po moji teoriji se zdim zakomplicirana tistim, ki niso navajeni na čistočo tako kot jaz. No, da ne boste mislile, da sem kakšen manjak, ampak čisto pa mora bit. Problem je v tem, ker mojega predragega nikakor ne morem navadit, da bi lulal v školjko tako, da ne bi bila vsa školjka in bližnja okolica potacani. Poskusla sem že vse možno... pa je mogoče bilo 3 dni ok, potem pa isto. Zdaj pa sm tiho in pač počistim, samo enega dne mi bo poču film, ker enostavno ne morem več gledat tega. Tiho pa sm zato, ker če mu kaj omenim, se naredi tako, kot da sem ga užalila al ne vem kaj rekla. No s tem, da on mene užali s tem, ko potaca sveže počiščeno kopalnico pa ne ve nič. No, naj povem, da je moja mami rekla, da je bil moj ati isti, ampak, da mu je tolko časa težila, da se to ne dogaja več. Jaz pa sem že čisto brez idej, kako naj to izvedem čimbolj elegantno in predvsem učinkovito?