Kakšen nasvet, prosim (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maxica -> Kakšen nasvet, prosim (21.3.2005 20:53:33)

Sem že na Prehrani pisala, kakšne probleme imava z našim sedemmesečnikom glede uvajanja goste hrane. No, sadje nama kar gre,tudi večerni obrok imava že v "obliki" rižolina, za kosilo pa ne spelje in ne spelje:(. Je pojedel že tudi celo korenje, pa potem naprej razno zelenjavo, sedaj pa-konec. On se je odločil, da za kosilo ne bo odprl ust. Če mu že nekako spravim hrano v usta, lepo poje, ne spljuva ven, ampak kaj, ko vse to zgleda kot ena prisila. Nikakršno ni, no.:( Kaj naj naredim, naj ga pustim en čas in ne silim z zelenjavo in mesom, ali naj vztrajam? Rada bi, da bi dobil vse potrebno, a kako:zmeden2:?! Drugače se pa še vedno precej dojiva. Hvala vam za pomoč:rozica:!

Pupica -> Kakšen nasvet, prosim (21.3.2005 21:02:28)

Ej pri nas je bilo podobno. Sem pa odkrila, da ima najraje kar tako "navadno" hrano. tisto ki jo jeva midva. Zato sme nehala kuhati posebaj za njo, temveč ji od najinega kosila namenim nekaj spasirane hrane.
Ne vem ali se mi samo zdi ali pa je res, vendar ko gleda, da ji dajeva midva s svojih krožnikov hrano raje je.
Pa kljub temu, da ji dam enkrat jaz enkrat pa moj :love:

LP

pa čimveč uspehov:rozica::rozica::rozica:

P.s.ppšlji mi privat tvoj emajl, ti pošljem paparico če je še nimaš!:kuza:

Jančika_ -> Kakšen nasvet, prosim (22.3.2005 10:35:15)

Tudi jaz se ponavljam, ampak vseeno - pa kam se vam mudi?:zmeden: Saj bo jedel, ko mu bo do tega. Pusti mu malo veselja, seveda razen če ti hujša in ne napreduje. Pa po tvojih postih mislim, da to ni problem.

Stran: [1]