|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brazilska depilacija
21.10.2008 9:47:12   
emas
Pozdravljene!

Zanima me, če se katera poslužuje brazilske depilacije in kakšne izkušnje ima s tem v nosečnosti?

Hecno ne, da mi gre to past na pamet prvič v življenju sedaj, ko sem noseča 7 mesecev user posted image .

Sicer se brijem (z britvico, nimam občutljive kože, nič pikic user posted image )  non-stop (čist po celem) in me zanima kako dolge dlačice si je treba pustit preden greš in kako dolgo potem ta brazilska depilacija drži?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brazilska depilacija
21.10.2008 10:04:18   
ledenka
brazilska je menda ok, edino v nosečnosti se lahko zgodi, da si zaradi večje prekrvavitve bolj občutljiva. dlake morajo bit pa za prvič dolge 5-10 mm user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu emas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2008 10:40:37   
pomar*ANČA*
jaz grem na brazilko naslendji teden- bom v 38 tednu. ponavadi mi zdrži kak mesec. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2008 12:13:11   
anchika
Jaz hodim 1x na mesec. Men je super. Žiletk že več let nisem uparabila na mojem telesu in je tudi ne nameravam. Če si se do zdaj brila z žiletko te bo mogoče mal bolj bolelo a potem se navadiš te bolečine in ni hudega.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2008 13:19:45   
dulcinea
Jaz se pa že ful časa odpravljam. Pa se še nisem. Ne bojim se bolečine, le spravit se ne morem.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2008 13:56:58   
anchika
Kar pojdi, ko se enkrat navadiš potem hodiš redno

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2009 14:16:42   
bybyka_1987
pravijo da ful boli a je to res? ker se meni tudi po mislih malo sprehaja da bi sla :D

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2009 15:37:58   
teta tulpa
Mogoče bo to vprašanje malo neumno, vendar me zanima, kako izgleda pri tej depilaciji. Vem, da te na nulo zrihtajo.

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2009 15:52:25   
naja17
Tu je že velik povedanega : http://www.ringaraja.net/forum/Brazilska_depilacija/m_2407194/tm.htm

(odgovor članu teta tulpa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?