|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   padec v 37.tednu
21.10.2008 7:54:11   
energy
Pozdravljene,
včeraj sem bila malo nerodna in sem padla s stola na tazadnjo. Nekaj časa me je sicer malo bolela drugače pa je ok.Otroka sem včeraj normalno čutila, slišala srček z Angelsoundom. Danes so gibi redkejši a glede na teden nosečnosti in glede na to, da je še jutro misim, da je to normalno. Izcedek je normalen kot celo nosečnost (nobene krvi ali kaj podobnega) Malo me pa kljub temu skrbi, da ne bi bilo kaj narobe. Ne bi rada zganjala panike, pregled imam v ponedeljek. A mislite, da bi mogla iti prej na pregled? Kakšne so vaše izkušnje v zvezi s tem?

Hvala in lp.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: padec v 37.tednu
21.10.2008 8:20:26   
Toja22
Pomoje če bo otrok živahen kot ponavadi, pol po moje ni nič narobe. Pa nasploh mislim, da ker si padla na tazadnjo ( otrok je dobro skrit notri) mislim, da ni nič narobe.

(odgovor članu energy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2008 8:29:23   
abi
Se strinjam z predhodnico, mislim da je otrok kar dobro zavarovan.Vem pa kako smo user posted image  včasih živčne če v nekaj nismo povsem sigurne; zato se greš lahko pokazat k G. da boš pomirjena.

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu Toja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2008 8:31:49   
Mišni
Jaz bi pa šla na pregled. A ni ena fora v tem, da posteljica lahko odstopi ob takih padcih ali kako že, pa otrok ne dobiva hrane (kisika)?

Jaz bi definitivno šla oz. menim, da je prav, če greš.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2008 8:36:12   
Pacota
Jaz bi tudi sla, nimas kaj izgubit, ce se pokazes...

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2008 8:52:59   
Maxica
Jaz sem v prvi nosečnosti nekak v 35.tednu tudi padla, tako čudno sem se spotaknila ob pločnik, da sem se nekak po boku pokotalila.user posted image  Sem se pa vseeno kar šla pokazat h ginekologu, naredil mi je CTG, pa je bilo k sreči vse v redu. Saj so otročki prav fino zavarovani, sam vseeno je boljše, da preveriš.

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2008 9:09:41   
bskrle
Brez panike, štej  premike otroka. Šele če tega ni pojdi k pregledu. Razen, če ti nekaj ne da miru, v tem premiru pa poslušaj svoj instinkt.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2008 9:14:06   
Pacota
Jaz pa mislim, da bolje preventiva kot kurativa!

Ko bo cutila, da se votrocek ne giba ok, je lahko ze pozno, morda prepozno.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2008 9:16:21   
Pacota
Jaz pa mislim, da bolje preventiva, kot kurativa.

Ko se otrocek ne bo gibal ok je lahko ze pozno, morda prepozno.

Tudi sama mislim, da je zelo malo moznosti, da bi bilo kaj narobe, pa vseeno, zakaj bi tvegala?

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2008 9:58:47   
petrap
se popolnoma strinjam s predhodnicami, če te ful skrbi, pojdi na pregled pa je...saj te nič ne stane, pa vsaj pomirjena boš...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2008 10:17:25   
Naja30
Jaz bi tudi verjetno šla na pregled, ker me je po novem vsega strah, kar se nosečnosti tiče. Res lahko začne odstopat posteljica, sicer je verjetnost čisto čisto majhna, pa vseeno.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2008 12:27:10   
anchika
Pojdi do svoje G in ji povej  kako je blo. Nič nimaš izgubiti če greš prej na pregled!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2008 12:32:44   
stunfek
kaj ce pa bit? s stola na ta zadnjo pa res ni ne vem kaksen padec. jaz ne bi sploh panicarila. dojencka v trebuhu se tak padec zagotovo ni nic dotaknil. tusi sama sem imela padec v 35 tednu...precej bolj "hud" kot tvoj ( z motorjem) in ker sem dojencka normalno cutila in ker sem vedla, da nisem padla na trebuh nisem sla nikamo se pokazat.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2008 12:43:07   
anchika
Odvisno od vsake posameznice. Ene so bolj občutljive kot druge.
stunfek si ena med tistimi ki bi lahko delale kar bi hotle pa ti ne bi blo nič.
Nekatere nesejo 2 kila cukra pa jih že vse zbada. Res pa je da je včasih tud vse v glavi. V prvi nosečnosti sem se zelo ahtala. Zdaj pa imam 13 kg težkega sina in ga moram dostikrat dvignit in kaj naj naredim. sem v 13 t in do konca nosečnosti ga bom morala nositi.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.10.2008 12:44:56   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

kaj ce pa bit? s stola na ta zadnjo pa res ni ne vem kaksen padec. jaz ne bi sploh panicarila. dojencka v trebuhu se tak padec zagotovo ni nic dotaknil. tusi sama sem imela padec v 35 tednu...precej bolj "hud" kot tvoj ( z motorjem) in ker sem dojencka normalno cutila in ker sem vedla, da nisem padla na trebuh nisem sla nikamo se pokazat.

Oprosti, samo če bi jaz v 35. tednu padla z motorjem, bi me bilo tudi sram do G, sram povedat, da se v 35. tednu vozim z motorjem user posted image  Mislim...

V tem primeru, ko si padla s stola, pa ne bi nikamor hodila. če otroka normalno čutiš, potem jaz ne bi nikamor hodila.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.10.2008 14:53:51   
sazi
kaj ce pa bit?

Marsdikaj. Včasih za hude posledice ni treba velik udarec ali nesreča, včasih pa ob hudi nesreči ni nič. Ti si pač imela srečo.
Avtorice prvega posta pa nočem strašiti in tudi meni se sicer padec s stola ne zdi nič kaj hudega, ampak jaz bi se šla vseeno pokazat. Kot je že rekla ena, lahko odstopi posteljica in potem... raje ne pišem.
Ko je bila moja mama noseča, je oče zapeljal z avtom s ceste na makedamsko postajališče. Skok je bil kar hud, mami je sprožilo popadke, odstopila je posteljica in če ne bi bilo hitrega ukrepanja, bi lahko obe umrli - saj sva skoraj, pa so naju rešili - in to samo zaradi poskoka avtomobila, ker je bil rob ceste previsok. Ni se za hecat.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.10.2008 15:59:58   
Mišni
Glej, tukaj je ena debata, ko je ena prav tako v 35. tednu padla:

http://www.ringaraja.net/forum/m_486844/mpage_1/key_/tm.htm

A si šla k zdravniku?

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.10.2008 9:48:06   
PikicaStonoga
Jaz sem v 38, tednu in sme tud prejšnji tedne pristala na riti ker sem falila eno stopnico in sem si zvila gleženj ...otorek je dobro zavarovan, ne skrbi ...če ga pa ne boš čutila, se pa pojdi pokazat do G jaz ji nisme nič omenjala, ker čutim dojenčka in je vsee OK

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?