ZDRAVJE,NOSEČNOST IN ZAPOSLITEV??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mamica00 -> ZDRAVJE,NOSEČNOST IN ZAPOSLITEV??? (20.10.2008 22:32:26)

SEM MLADA MAMICA KI MARCA 2009 PRIČAKUJE DRUGEGA OTROKA IN SEM ZAPOSLENA V GORENJU(ZA DOLOČEN ČAS)
IN SEM ZAPISANA V PROGRAMU HZA!

DANES SEM PRIŠLA V SLUŽBO IN GLEJ GA ZLOMKA POŠLJEJO ME NA PEČICE IN ŠE TO POVRH NA DELO Z STEKLENO VOLNO!
SEDAJ SEM VSA OTEČENA IN ME VSE SRBI JE TO NORMALNO DA NOSEČNICO DAJO NA TAKO DELOVNO MESTO?

PROSIM ZA ODGOVORE IN POMOČ!!

acitak -> RE: ZDRAVJE,NOSEČNOST IN ZAPOSLITEV??? (20.10.2008 23:29:21)

js bi na tvojem mestu sla do G in jamrala kk te vse srbi...sj te...ampak jamrat za 10x da je hujs pa naj te da v bolnisko...

benika -> RE: ZDRAVJE,NOSEČNOST IN ZAPOSLITEV??? (21.10.2008 0:49:10)

Če misliš, da nisi zmožna za delo, pojdi v bolniško, druge rešitve ni.

Lahko pa se pogovoriš s svojimi nadrejenimi, jim opišeš situacijo in težave, ki te pestijo in prosi, naj te dajo na drugo delovno mesto. Načeloma pa naj steklena volna ne bi škodovala zdravju.

Annny -> RE: ZDRAVJE,NOSEČNOST IN ZAPOSLITEV??? (21.10.2008 1:45:46)

Seveda steklena volna škoduje zdravju..sestavljena je iz dovolj majhnih delcev, da ob vdihavanju trajno prehajajo v pljuča, skozi kožo..je izrazito dražeča, alergena, po nakaterih raziskavah verjetno karcinogena. Tako delo za nosečnico ni primerno.. Lp

Naja30 -> RE: ZDRAVJE,NOSEČNOST IN ZAPOSLITEV??? (21.10.2008 10:27:42)

Če si povedala, da si noseča, te morajo razporediti na drugo del. mesto. Če ne pa pojdi v bolniško.

ninica04 -> RE: ZDRAVJE,NOSEČNOST IN ZAPOSLITEV??? (21.10.2008 12:34:54)

Jaz bi najprej prosila da naj me dajo drugam, če pa ne pa bi kratkomalo šla v bolniško.

Stran: [1]