groza... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

polona -> groza... (21.3.2005 19:49:23)

http://med.over.net/phorum/read.php?f=11&i=363493&t=363493

Anonimen -> groza... (21.3.2005 19:52:40)

Ja,groza.Žalostno:(
Pri nas se narkomani zbirajo zvečer v vrtcu...na igrišču, največ se jih zadržuje na igralnem prostoru jasličnih oddelkov:(
Tako morajo vzgojiteljice predno pridejo v službo vse pregledat...in predno grejo z otročki na igrišče tudi...:(

mamsi -> groza... (21.3.2005 19:54:36)

Tut pomislila ne bi, da se tut to lahko zgodi našim pamžkom. Se ti cel svet narobe obrne ob takem dogodku. Res je groza!

Anonimen -> groza... (21.3.2005 20:03:03)

Vspovsod jih je najraje so tam kjer je temno in jih nihče ne vidi.Zastojn so policiske patrulje,pomaknejo se samo za nekaj metrov naprej in nadaljujejo s početjem.
Tudi okoli vseh vrtcev na obali je isti problem.
Tudi pred vrcem na Škofijah se je pred leti zgodil isti primer.Hudo je bilo stršem živet v negotovosti,ker so bili seznanjeni,da se,če je okuženost ne pokaže takoj in,da izvidi takoj po ubodu niso aktualni,ker tako in tako ne bo pokazalo.Pa se postavimo v kožo teh staršev...dneve in noči strahu negotovosti jokanja,kaj bo z njihovo hčerkico,za znoreti,dobesedno.Sicer mediji niso poročali čez čas kako je z deklico,ljudski glas pa je povedal,da ni okužena in da je vse v redu z njenim zdravjem,hvalabogu.
Prav povsod moramo pazit in gledat pod rokice naših malčkov ko se spravijo raziskovat_NA VELIKO ŽALOST..imajo omejeno gibanje zaradi maldine,ki v glavi imajo nič- dim.

Bela -> groza... (21.3.2005 20:05:23)

Res groza, tle v Ajdovščini po 16h zaklepajo vrtce, ker so na igralah dobili večkrat igle...vsako jutro pa vse dobro prečesajo.
Nevem kaj bo iz tega, na boljše ne upam, ker število narkomanov narašča, v Novi Gorici najmlajši registriran narkoman ima komaj 12 let...pa pusti ti otroka zunej na cesti...

Pupica -> groza... (21.3.2005 20:31:46)

:brrrrr: me kr zmrazi:(:(
:grrr::grrr::grrr:

anajmad -> groza... (21.3.2005 21:33:06)

Jst stanujem nasproti vrtca in vsak večer so se zbirali ti đankiji,nimam lepše besede za njih.Parkrat sem klicala policijo in mi je rekel policist,da to ni moja stvar.Zdej pa rešujemo če le lahko, stvari tako.Moj mož da na balkon močno žarnico,da osvetljuje celo dvorišče,jst sem po pomoti:ups:parkrat zlila vedro vode in lohk rečem,da lani poleti jih ni bilo kej veliko.Po moje mislijo,da smo mal zmešani,sam raje tako,če se država nč ne zmiga.
en lp:morje:D.

dory -> groza... (22.3.2005 8:01:52)

Ziva groza...pol so pa take novice en razlog vec,da se izogibam unih koncev...

Stran: [1]