|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
29.10.2008 9:32:48   
Anonimen
mojcek u super. a popoldne al dopoldne. ti pošljem št. pa javi. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 9:38:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1602
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 9:41:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1603
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 11:09:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1604
29.10.2008 11:38:35   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

ah, butl jz, puzabla neki vprašat.

dobila sem 2 enaki darili iz BC - ma katera izkušnje, ali zamenjajo brez računa????? na enem je namreč še cena gor.
pa neki morem reklamirat, unga kužata, ko poje in govori, tudi brez računa, na škatli je cena. bo veljajo????

kaj pa vem...vprašaj...pri men je vedno hotla račun met

Neposredna povezava do sporočila: 1605
29.10.2008 11:53:01   
Majuska
Ojla,

danes sva z Aleksandrom celo kmalu vstala, ob 7.30. Kasneje sva šla na en hiter sprehod, da še ujameva vreme ... baje bo ena večja fronta potlej. Dojil se je tudi pridno, le na levi joški ga je hitro zmanjkalo. Spet je bila leva stran problem user posted image

Moram preverit, če popoldne res dobimo obiske ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
29.10.2008 11:55:25   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

zdej mam pa spet kup vprašanj user posted image

ali po vsaki zamenjavi plenice namažete rito s kremo?
Jaz ne vedno-

pri dojenju mi grozno krili z rokami in je z ihto....se tudi vam to dogaja?

dost zaenkratuser posted image

Mazanje s kremo - ja vedno s hladilno kremo. Ne veliko, ampak vseeno.

Dojenje - ja pri nas je Aleksander zelo različno razpoložen za dojenje ... včasih se čisto mirno ali celo z navdušenjem priklopi, včasih pa je ves nemiren, pa krili, brca in prav z ihto vleče bradavico. Jaz mu dam kar dlan na lice, tako da pokrijem skoraj polovico obrazka in se običajno pomiri.

08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
29.10.2008 11:58:29   
Majuska

dobila sem 2 enaki darili iz BC - ma katera izkušnje, ali zamenjajo brez računa????? na enem je namreč še cena gor.
pa neki morem reklamirat, unga kužata, ko poje in govori, tudi brez računa, na škatli je cena. bo veljajo????

Hm, dvomim ... račun rabijo, da stornirajo pravi artikel in da se zneski pravilno poknjižijo.

Lahkopa poskusiš ... razloži, da si dobila za darilo in da zato nimaš računa. Odvisno na katero prodajalko boš naletela, kaka prijazna bi ti morda  šla na roko user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1608
29.10.2008 11:58:30   
tims
Naša se je pa dons zbudila ob 1h in hotla jest user posted image . Sem skor s pojstle padla, ko sem vidla kok je ura. Sicer je pol kar spala naprej, tako da upam, da se ne bo to noč ponovil. Po dveh urah jo nisem dojila niti takrat ne ko sve prišli domov iz P. Nimam pojma kaj ji je bilo.

Glede reklamacije ti morjo upoštevat, tud če nimaš računa. Če bojo slučajno kaj kompliciral, povej, da si dobila za darilo in ponavadi tisti ki prinese darilo ne da računa zraven. Bodi pa kar ostra. Vem pa da ti morjo zamenat, ker sem tud sama dolg časa delala v trgovini in smo v takih primerih mogl stranki zamenjat blago.

Glede lulike pa si jaz tudi nisem čisto na jasnem. Meni je patronažna rekla, da ji lahko lepo razprem in ji nežno umije. In ko smo bili na kontroli je pediatrinja pogledala in rekla, da je lepo čista. Tako da ne vem. Jaz ji če je pokakana obvezno umijem, drugače pa obvezno zjutraj in zvečer. S kremo jo pa tudi na tenko namažen pri vsakem previjanju.

Lex, jaz sem imela angino en teden in pol po porodu in so mi tudi dal Ospen 1500. Mi je dr. reku, da se zelo majhna količina le-tega izloča v mleko in dojenčki naj bi načeloma ta A še najbolje prenašal. No, sicer je pa verjetno pri vsakem drugače.

Neposredna povezava do sporočila: 1609
29.10.2008 12:07:46   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Sem posrfala kar sem mislila zej grem  pa tud jaz pod kovter kosti štet sem trujena.Ne vem kako mi bo ratal še Housa pogledat, si bom z šibicami učke podprla al p a bo treba kavo pit user posted image .
GRemuser posted image in user posted image ,pol pa šlafen pa nič kinder mahenuser posted image . Nočko

Kake kul slikice, ej!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1610
29.10.2008 12:20:59   
minaH
hej!
sem šele zdaj uspela prebrat (v miru) vse vaše nasvete-hvala!
torej, zakaj me ni bilo nič nazaj na forum: mojauser posted image je prebolevala virozo (po rahlem vnetju ušes in krčih prejšnji teden po cepljenjuuser posted image )tak da je bilo še bolj zabavno kot prej...je driskala ko velika, zdaj je pa še čist' hripava (ja, sva b'le pri zdravniku-bo baje čez 3-5 dni bolje)
je pa dosegla svoje-z nenehnim vlečenjem zizik: mleko kar teče ven (spet)...jim je včeraj zjutraj pripravlla šok-4 ure jih je pustila pri miru, lisica mala...groza! so ble že trde ko kamen...snoči pa je zaspala ob 18:30 (valda jo zimski čas matra) in se ni zbudila do 23:40...no, pa noč je bila tudi kar mirna-dvakrat po skoraj 3 ure spanja (bi ga blo več, če ne bi še vmes napolnila plenice in se nato še 45 minut igrala).
- še glede flaške in očija, ki bi ji jo dal -neuspešni poskusi
- bom pa poskusla, da ji dam ponoči eno mojo majčko (zašvicano cel cel dan;))..mogoče se ne bo toliko zbujala...
zdaj pa še najini podatki,da naju date na seznam juiljk 2008:
PDP: 12.7.2008, RD:18.7.2008 s CR v MB;
teža in mere pri rojstvu: 2800g in 46 cm
1. mesec: 51cm in 3600g
2. mesec:55cm in 4640g
3. mesec:57 cm in 5350g
bo to dovolj? no, grem si zdaj še vse ostalo prebrat, kar sem zamudila-pridno polnite strani, ni kaj...
lp in pojdite na sončka s svojimi user posted image in user posted image ..
mina

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
29.10.2008 12:22:17   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Sorry, od šoka sem poslala samo kratko verzijo. Se spomnite, ko sem pravila o kolegici, kateri je punčka bruhala... no, ravnokar mi je poslala sms, da sta v bolnici, ker je tamala dobila neke čudne izpuščaje s podplutbami. Halo, kam pelje ta svet???

OMG, drzim pesti, da bo vse OK z malcico.

hd, sam, da ste kakal! Smo vse nestrpno cakale tvoje javljanje. Bravo, Kali! (Btw: kje sta z mozem nasla to nenavadno ime? Kaksen je pomen? Napisi, me ful zanima.)

Uf, dojece mamice, vasi malcki so pa res zahtevni glede hranjenja. Dobre steuser posted image  Kar tako naprej!

tinky, kako je pri hisi? Alles OK?

netki, dobr sta vidva to resila. Je res treba vcasih kaksno bolj zapleteno krizanko resit, da grejo stvari v stare tire, a ne?user posted image  user posted image

Glede kremice za ritko: ja, jaz kar vsakic namazem z Bubchen kremo za rito. Hm ... a je to tu mac?

lunica, kaj si je to nekaj cudnega tvoj Luka zamislil in se gre nocne vragolije, no?! Sem bla vceraj tko vesela, k si napisala, da je spal bp ... sem mislila, da bos z zgoscevanjem mlekca dosegla napredek, danes pa tole ... ampak cakej, cakej, mogoce je bila danasnja noc le slaba izjema! O, zdajle prebrala aurorin predlog - meni se zdi zelo smiseln, poskusi, zgubiti nimas kaj. ... aha, vidim nekaj postov naprej, da si ze polna optimizma in pricakujes danasnjo noc. Pridna punca! Tako se govori/pise.

populis, tvoja ma pa pravi ringlspil, ej! Kar dva centra - zurka do konca!

mojcek, kako si uredila glede darila? Mogoce bi ti ga pa kaksna punca tule na RR odkupila?

Aha, tims, tudi nasa patronazna je rekla popolnoma enako za luliko. In tako jaz delam.

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
29.10.2008 12:28:21   
lidija***
HD- mi tudi nimamo ritma čez dan. Je pa na 1h pa do 4h. Če sem jaz zraven potem je to sigurno na 1huser posted image . Če pa je brez mene, npr. ko peljem Nežo na trening pa ji atek nikoli ne naredi dodatka, čeprav ima pripravljeno, me raje počakata.
Ko greva na sprehod je ponavadi ne dojim, če je to majn kot dve uri. Imam zraven kapljice, dudo in če je ful tečka vozim po travi, da jo fajn zrukauser posted image , potem pa ponavadi zaspi. Drugače pa jo podojim, kjer pač je-ponavadi za Rotenturnom ali pa v gostilni, če sem v mestu. Samo tako veš, da je SG mali in sem hitro tam.
Zadnjič sem imela idejo, da bi jo šla podojit v cerkev- ne me linčat. Pa sva se s sestro ful nasmejali, ko sva razmišljli kako bi to izgledalo. Najprej mljask, mljask, pa potem en velik kupček pa še kak prdec čezuser posted image user posted image .

Čisto malo še in bomo imele za sprehode malice za otročke- to bo fajn!!user posted image user posted image

Mirjam- meni je dala v lekarni Daleron, baje ima majn C vitamina in je boljše, pa kakšne tabletke za lizat. Meni to žal ni pomagalo,...

Netki- ritko namažem skoraj vedno z hladilnim mazilom.
Populis, Flower- čestitke za tako nočuser posted image user posted image user posted image , mi bi tudi....

lila-..................Oj.A lahko sam neki vprašam"a ve nimate otrok doma?"jaz vam sploh ne morem sledit niti z branjem kaj šele,da bi kaj napisala.super mamice ste,da to vse zmorete.user posted image ...................

Vse imamo varuške...user posted image user posted image user posted image
hec,hec...
daj pridruži se tudi ti, saj bo šlo. pišeš z enim prstom, cel dan, da lahko pol objavišuser posted image  

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
29.10.2008 12:33:10   
metuljcek321
A ni bla dons napoved, da bo dez??? Tu je tak soncek, ej! Ma, je bil ze cas, ker prejsnje dni ste me neki hecale, ko je bla pri nas megla, ve ste se pa nekatere kopale v soncnih zarkih ... no, dons je tud pri nas tocno tko. Pravi balzam, res.

Z malo sva bili ze dopoldne 2 uri in pol zunaj, pa ocitno bova sli se 1 x. Fine by me:-)))

Sibam mal v igralni center, pol pa kej naredit po hisi. Se beremo kasneje. Pa-pa

(author unknown)

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
29.10.2008 12:35:34   
lidija***
Pri nas sije sonček in dežujeuser posted image  Sva pa že iz sprehodauser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
29.10.2008 12:43:24   
lavita*
Lidija a si šla kljub vetru ven? Se mi zdi, da kar veter piha tu priu nas? No naša je malo nahodna, pa sem rekla, da če bo kaj boljš bova šle popoldne ven. Samo kaj ko pridem do vogala pa se dež ulije!

Naša mala poje ponavadi po 150ml. Včasih poje vse včasih pa tudi malo pousti. Ni pa važn kulk poje zvečer ko se boo sigurn enkrat zbudila ponoči. Ne vem, mislim, da je to čist od njih odvisn.

Je bilo pa tudi nocoj pri nas pestro. Že tri dni je imel aprobleme s kakanjem . Sem se takoj na HD spomnila. Revca se tulk muči in pristiska, pa jo zvija in že sinoči ni mogla zaspat. No pol je p aproti jutru opravla svoje in je že bolje.Čeprav jo še kar nekaj napihuje.
Ta večji je pa že tud ob pol petih klicu mama. Sma se tulk ustrašla, da naju je kar v zrak vrglo. Očitno ima on dost spanja. Nič ne pomaga če gre kasneje spat kot ob sedmih. Navajen je vstat okorg petih pol šestih. Obup.

Neposredna povezava do sporočila: 1616
29.10.2008 13:21:39   
tims
Blacky, imaš pa meni osebno najlepšega psa. To je moja pasma, pa ko mojmu rečem, da bi imela psa, mi prav da če bi ga domov pripelala, bi oba pristala v pasjem zavetišču.user posted image

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 13:24:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1618
29.10.2008 13:25:14   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Pri nas sije sonček in dežujeuser posted image  Sva pa že iz sprehodauser posted image

Ma pri nas je tut čudno ... najprej kanček sonca, potlej je deževalo ... zdaj pa spet sonček, ko sva midva že notri, seveda user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1619
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 13:26:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lavita*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1620
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 13:28:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1621
29.10.2008 13:37:05   
lidija***
Lavita, ja veter je res. Jaz sem šla ven v kengorujčku, pa sem ji pol z rokico zaščitila obrazek, če je slučajno pihalo v njo.
Jaz izkoristim vsak dan za sprehod,če le lahko. Pa tudi v dežku grema ven. Kengurujček in dežnik.

Neposredna povezava do sporočila: 1622
29.10.2008 13:40:48   
maja24

IZVIRNO SPOROČILO: netki

zdej mam pa spet kup vprašanj user posted image

ali po vsaki zamenjavi plenice namažete rito s kremo?
Jaz ne vedno-
Vedno,mi jo ena ki dela v lekarni nardiuser posted image

pri dojenju mi grozno krili z rokami in je z ihto....se tudi vam to dogaja?

dost zaenkratuser posted image
Ne dojim,mi pa zmeri z rokami nagaja,tok da mi včasih flaško če jo ne držim dovol trdno mi jo flikne,da flaška kr poleti.user posted image user posted image user posted image

Metulček321 jest ji lulo vsak dan enkrat nežno razprem in ji z vatirano palčko obrišem tisto belo zadevco(ampak res nežno),tok da nč ne jokauser posted image ,mi pa zmer nogice tiši skupej,da je včasih kr teškouser posted image

Netki kar se tiče izletov na gorenjskem je pa tko,maš Planico,Bled,Bohinj pa pr men doma user posted image kavica sevedauser posted image  aja Vršič,kar se tiče pa kekčeve dežele pa ne bi vedlauser posted image ,žal.

Ela čebela

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 13:42:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1624
29.10.2008 13:46:09   
maja24
Blacky jest vrjamem da maš prjaznga psa,sam to mene ne prepričauser posted image user posted image user posted image ,jest se ga še zmer bojim.Mi je pa zelo všeč rotvajler pa dobrman,to je pa tut vseuser posted image user posted image user posted image kar se tiče tavelkih psou.

Dones pa na mojo lubiko lunca trka,je bla prejle tok zoprna sm že mislna da se mi bo zrolal.Iz same trme se je tolk drla da se jo je vrjetn po celi gorenjski slišal.No pa je temu posledično pojedla sam 90ml in u mumentu je zaspalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?