karamela6 -> RE: Julijske čveke 2008, III. del (13.11.2008 13:21:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica karamela6: saj vem, da 50 € ni tako veliko, ampak kaj ko se v letih varčevanja navadiš, da so tvoje potrebe in želje na repu seznama želja.... prijateljica: moram še predihat. Načeloma nisem zamerljiva in hitro odpustim, samo ka, ko se je pa tole prevečkrat pojavilo in pokazal se je vzorec njenega ravnanja. Saj so mi govorili, pa sem si očitno zatiskala oči. ja, lex pa res že nekaj časa ni tule gor. Smo se ji kaj zamerili ali samo pridno zidajo in upam, da so vsi zdravi. spanje: tudi jaz že od vsega začetka Staša samo položim, včasih protestira, ponavadi pa kar zaspi. dojenje: jaz se kar držim nekih ur, pa tudi odhode od doma poskusim uravnati na čas po podoju Danes bova očitno sami, tole zaspano vreme je čveke utrudilo in spijo... Vem, vem, tudi jaz sem že v tej fazi pri čevljih, najprej nujno, potem pa jaz ... in zame ne ostane ponavadi veliko. Prijateljica - morda pa ima kakšne težave ali pa je iz drobne laži nastalo jih en kup, zdaj pa ne zna vn iz tega. Vprašaj, potem pa se odloči. Imam podobno izkušnjo, p a mi je še danes žal, da nisem odpustila. Dojim pa jaz takrat, ko Nina hoče, nekak se ne morem navadit na uro. Sem jo pa že nekajkrat podojila kar med vožnjo, če je bila sila, čeprav vem, da ne smem! Dejte me mal sku*cat!
|
|
|
|