24julij -> RE: Julijske čveke 2008, III. del (11.11.2008 14:40:42)
|
ilatic-ena izmed prvih stvari je bla da sem mal precekirala kaj si napisala,tvoja zgodba je bila res zalostna sem se sama zajokala ker te u neki meri zelo razumem,se mi zdi da sem bila jaz skoraj na isti poti z istimi tezavami samo sem se potem sama nekako potegnila ven,pomoje je bil pri meni vzrok za strah biti sama z laro ker sem po tolikem casu lezanja mogla presaltat na odgovornost fizicno aktivnost-ki me je zelo izcrpavala na zacetku.....skratka zelo sem vesela da ti je bolje,in da ti bo se bolje tvoji trije soncki so lahko ponosni na svojo mamico da se tako pogumno bori z to boleznijo -kot si tudi sama rekla in nimas se res cesa sramovati,pomoje ti je lazje ce tudi o temu govoris,tako da drzim pesti zate glede dojenja te pa razumem ker jaz nisem dojila ker larika zaradi predcasnega poroda ni imela sesalnega refleksa in mi je bilo vedno nekaj najlepsega da bom nekoc dojila in bila povezana z svojim otrokom,no to mi je bil velik sok in neka samokritika ker sem sama sebe krivila kako sem slaba mama,da mi ne gre ampak moja mala puncka je bila preslabotna da bi dojiola,pa mi je blo vedno tezko gledat mamice ki dojiji se slabse pa ko so komaj cakale da prenehajo,jih nisem nikol razumela ker jaz sem si to tako zelela,potem drugi sok je pa pred casom ko je pa lara zacela silit u dojko da se bo potolazla,sem ji ponudla in je ful zagrabla in potem revica totalni jok ker ni nic priteklo zraven pa se jaz,k mi je pokalo srce ....ma sva prebrodile in sem vesela da je postala taka deklica kot je in da je zdrava,drzim pesti tudi zate joj upam da se nisem prevec razpisala....mam cas ker lara spet spi
|
|
|
|