|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novo vprašanje!!!
21.3.2005 19:09:53   
Sulfinija
Punce dajte mi svetovat nekaj.Jutri je pogreb od mojega soseda umrl je zelo mlad v 22.let.
Zelo rada bi tudi jaz šla na pogreb vendar še vseeno oklevam kaj naj naredim?Je pametno it v takem slučajo kot sem jaz,ne bi rada samna sebi škodovala rada pa b seveda šla.Kaj mi svetujete ve,vedno mi znate dati akki pameten nasvet?Joj pa še bolečine me matrajo tako,da je groza večina ležim pa še popka se sploh ne smem dotaknit.

Punce za vsak vaš nasvet vam bom hvaležna in nestrpno čaka m seveda na 1.04.

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Novo vprašanje!!!
21.3.2005 19:14:40   
biba77
Mojca, moje mnenje: Ce imas kakrsnekoli bolecine, ne hodi nikamor. (Razen do G; pa upam, da to ni potrebno)
1.4. gres spet v Mb? Jaz sem tudi takrat pri Kovacevi narocena... :)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Novo vprašanje!!!
21.3.2005 19:19:55   
Sulfinija
Jaz 1.04.moram doma naredit test in takrat v Mb poklicat.Veš ko ležim mi je ok,zato večina preležim ali sedim v nalsonjaču h G ne bom šla saj kaj mi bo ta,trebuh iamm zelo napet.Raje mirujem in upam,da bo ok kajtri pričakujema pozitiven rezultat,kajne?

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Novo vprašanje!!!
21.3.2005 19:22:06   
biba77
Aha, ti kar lezi in drzim :miska::miska::miska::miska::miska: za vaju!
Svecko pa lahko gres tudi kdaj drugic prizgat, ce ti je prijatelj dosti pomenil...

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Novo vprašanje!!!
21.3.2005 19:42:24   
Maša26
Tudi jaz mislim, da boš šla raje drugič svečko prižgat. Če imaš bolečine, itak ne hodi, čustveni pretres ti pa tudi ne bo koristil..

:miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Novo vprašanje!!!
21.3.2005 20:46:06   
Pia73
mojca mogoče pa te vse boli od poležavanja? Meni se to zna zgoditi, ker nisem navajanja pretiravanja?

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Novo vprašanje!!!
21.3.2005 23:38:44   
MašaS
Mojca, nekje sem slišala, da nosečnica naj ne bi hodila okoli pokopališč in umrlih. Če pa že, naj bi imela v žepu ali kjerkoli na sebi (v bližini trebuha) nekaj rdečega (robček ipd.). No, tako sem slišala.

Če se slabo počutiš, potem raje ne hodi. Boš že še lahko prižgala svečko zanj. Če pa veruješ v Boga, pa za soseda malo pomoli, pa bo. Tudi namen velja.

MašaS

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Novo vprašanje!!!
22.3.2005 8:44:38   
TANTRA
Tudi jaz ti svetujem počitek in če ti je bil sosed blizu napiši sožalje in pošlji po pošti. Svečko boš prižgala ko boš bolje....
Itak v takih trenutkih domači ne bodo opazili, da ravno tebe ni bilo....
Drži se, znaki, ki jih navajaš bi pa znali biti tapravi. Namreč mene je od zanositve tako bolelo in ščipalo, da sem komaj hodila.
Držim :miska: in pazi nase:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?